Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на Хenon - Мареа.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това е нормално, как искаш да е иначе? Просто преди не ти е правело впечатление че е така, защото си имал само халогенни лампи и на късите и на дългите.ред.: Как може да напишеш едно и също в 15 теми !!!!!

Коментар

jin_4o написа:
      колеги имате ли представа лесно ли се слагат ксенончетата на фаровете и халогените на BRAVO и въобще ще стоят ли добре :D и не на последно място колко би ми струвало това удоволствие
      Никакъв проблем. Ефекта е достатъчно добър.Цитирам един приятел:"Аз срещнах проблем при монтажа на ксенон-а на фаровете за мъгла - просто пробих по същия начин, но самото тяло на фара отстрани, а не капачката, защото в нея е вградена оригиналната захранваща букса. И след това смело със силикон по периферията на гумената тапа на ксеноновите крушки - да не влиза вода и мизерии."
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

пичове, сложих ксенон на късите, но мнооого ми жълтеят дългите. какви са най-подходящите и въобще близки до ксенона ми като цвят, сега е някаква смесица отварително жълтеникава на дълги. ксенона се води 4300
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Осрам Найтбрейкърно виж и какво напрежение стига до тях
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

напрежението си е ок, но аз съм имал найт брейкър и разлика в цвета със силвърстар не открих видима, а сега съм със силвърстар и са ми жълти в сравнение с ксенона. мисля нещо си за филипс някой от моделите им, гледах една тема за блу вижън май- доста имитира ксеноновия цвят
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Най-близките са сини крушки от Илиянци - така е без майтап.

Коментар

Philips Blue Vision

Коментар

мерсиииииии, ще огледам как свети блу вижъна
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

В сравнение и с
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

и кво, последно хич да не се занимавам- не мога д аго докарам да не дразни, така ли?
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Според мен, не си заслужава само заради цвета да дадеш ~50 лв. Може би наистина с някое китайско творение... Но аз не бих си рискувал фаровете с такива неща.Не знам защо те дразни толкова! Поне при мен през повечето време обикновено колата я карам на къси светлини и съм вътре в нея , така че визията хич не ме тревожи!
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

оо за визията и аз така казвам- отвън не я виждам аз, но просто ми се разваля кефа да е бяла светлината като пусна дълги. а аз си ги пускам, защото често карам по безлюдни извънградски пътища, където си светят по 20 мин без да ги гася. кой квото и да ми говори, ксенона на къси не свети както си светят дългите. все пак сектора за дълги е без капачката и е изчислен да осветява СЛЕД късите. ама май натам отиват нещата- да свиквам с леко жълтеникавото и тва е
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

това че Филипс са малко цифроманяци го забравих наистина цените им са соленище ти излезе по-евтино да сложиш ксенон на дългите :Dето как свети BlueVisionhttp://www.youtube.com/watch?v=lY3qvtXNvtg

Коментар

залагам си колата, че в 5 следобед лятото, между моя ксенон 4300, и найтбрейкъра имаше толкова малка разлика, че ако не се вгледаш специално за това - едва ли ще я забележиш Именно за това избрах точно този комплект с този цвят, защото видимият цвят ме задоволяваше. Сега, ако има разлика м/у различни марки при 4300 К това вече е друга тема.

Коментар

ogi28b написа:
                                залагам си колата, че в 5 следобед лятото, между моя ксенон 4300, и найтбрейкъра имаше толкова малка разлика, че ако не се вгледаш специално за това - едва ли ще я забележиш Именно за това избрах точно този комплект с този цвят, защото видимият цвят ме задоволяваше. Сега, ако има разлика м/у различни марки при 4300 К това вече е друга тема.
                                ми предполагам има разлика между ксеноните- все пак да не забравяме, че си купуваме нещо с качеството на всичко по лев. тва първо. второ, найтбрейкъра ми изгоря ужасно бързо- към месец изкара и затова си взех силвърстар. докато бях с НБР на късите винаги съм бил СИЛВЪРСТАР и разлика в цвета не забелязах, но може и аз да бъркам?за филипса 40-50 леа няа им дам посмъртно
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X