vlalov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на Хenon - Мареа.
Collapse
X
-
Esper написа:vlalov написа:ама ти чете ли процедурата в тая тема или чешеш - щото аз същия ксенон го слагам (с баласти и крушки ) и махам за пет мин . а тукаfiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
vlalov написа:нещо не мога да те схвана кво ти е имах предвид че хората са го направили за бърз монтаж и демонтаж а човека си е намерил работа - пък и ти сигурно си търсиш такава ма като си се напънал да знайш си прав ( сигурно като са ти слагали твоя ксенон са го направили по същия начин и са те одрали с 50-100 камъка :P за тва така неруваш )I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
1115 написа:Да кажа за тези които не са разбрали.1. при монтажа не е срязана нито една жица.2. смяната на крушката отнема точно толкова време, колкото и ако го бях направил по китайски.3. не съм ползвал изолирбанд, а термо шлаух - все пак сме 2008г.4. китайска крушка - 30лв., а филипс найтгайд- 27лв.fiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
Колеги не се дрънчете, мир да има!И аз си сложих на двете коли, сега свети като ден, с две думи - много съм доволен.Не съм слагал допълнителни релета.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Ето го клипчето на колегата: http://www.doomshell.net/4images/det...ge_id=2941Аз за съжаление не се сетих да направя това при монтажа.Но със сигурност ще се поправя, защото възнамерявам да махна релетата и да го закача директно - егаси даунгрейда Това заради проблема със светещата ми лампа на таблото за изгоряла крушка.Имах леки притеснения, но мисля че електрониката ми ще удържи на тези 8А в началото.А между другото, това е консумацията само на единия канал, нали?То като отворя блока за контрол, ще се разбере.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
vlalov написа:не че нещо ама ...тва си е жива хамалогия а да те питам ако ти изгори едната китайска крушка и нямаш 70 лв за нова ко прайш - актове от мвр или същото упражнение в обратен ред тия китове са направени така че за 5 минути да го монтираш а ти режеш жици надиш релета и прочие простотии .иначе евала за майсторлъка ама дет са вика от муха си направил слонFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
проблем с ксенон
на мен вчера ми монтираха ксенон и започнаха проблемите.влизам в колата паля и като включа фаровете стрелката на оборотомера,километража се вдигат до край и след това се връщат в нормално положение.Също така дневния ми километраж се нулира.След това ги гася и ги включвам веднага и този проблем го няма.Появи ми се и друг проблем когато мигна със светкавицата на дълги ми светва и ксенона,а когато включа дълги ми светват и късите.Този проблем ми се появи след като ми монтираха ксенона.Човека,който ми го монтира има същия ксенон и същата кола като моята(fiat brava)но той няма такъв проблем.Ако някой знае от какво може да е станало така и как може да се оправи да пише.FIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар