Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на Хenon - Мареа.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vlalov написа:
    ама ти чете ли процедурата в тая тема или чешеш - щото аз същия ксенон го слагам (с баласти и крушки ) и махам за пет мин . а тука
    Какво тука?Колко време ще му трябва да размотае изолирбанда от стария конектор на конвенционалната крушка?Що трябва да маха баластите?
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
      vlalov написа:
      ама ти чете ли процедурата в тая тема или чешеш - щото аз същия ксенон го слагам (с баласти и крушки ) и махам за пет мин . а тука
      Какво тука?Колко време ще му трябва да размотае изолирбанда от стария конектор на конвенционалната крушка?Що трябва да маха баластите?
      нещо не мога да те схвана кво ти е имах предвид че хората са го направили за бърз монтаж и демонтаж а човека си е намерил работа - пък и ти сигурно си търсиш такава ма като си се напънал да знайш си прав ( сигурно като са ти слагали твоя ксенон са го направили по същия начин и са те одрали с 50-100 камъка :P за тва така неруваш )
      fiat coupe 1.8 16v

Коментар

vlalov написа:
        нещо не мога да те схвана кво ти е имах предвид че хората са го направили за бърз монтаж и демонтаж а човека си е намерил работа - пък и ти сигурно си търсиш такава ма като си се напънал да знайш си прав ( сигурно като са ти слагали твоя ксенон са го направили по същия начин и са те одрали с 50-100 камъка :P за тва така неруваш )
        Ми прочети няколко страници нагоре - не мисля да повтарям.Монтирай си ги както ти харесва.То мнението си е като задника - всеки си го носи П.С: Гледам предположения правиш - не бе пич, добре знам от коя страна се държи поялника и предпочетох сам да си свърша тая работа.Щото ме беше страх от възгледите на такива инсталатори като теб - за 30мин става.Ма после тая кола аз ще я карам а не инсталатора...

Коментар

Да кажа за тези които не са разбрали.1. при монтажа не е срязана нито една жица.2. смяната на крушката отнема точно толкова време, колкото и ако го бях направил по китайски.3. не съм ползвал изолирбанд, а термо шлаух - все пак сме 2008г.4. китайска крушка - 30лв., а филипс найтгайд- 27лв.

Коментар

1115 написа:
            Да кажа за тези които не са разбрали.1. при монтажа не е срязана нито една жица.2. смяната на крушката отнема точно толкова време, колкото и ако го бях направил по китайски.3. не съм ползвал изолирбанд, а термо шлаух - все пак сме 2008г.4. китайска крушка - 30лв., а филипс найтгайд- 27лв.
            ако ме визираш( гузен негонен бяга :D )и аз искам да уточня целият комплект се монтира за 5 мин. без релета и допълнителни (подсигурителни ) кабели и захранвания монтажа ти е много добър даже отличен и явно нямаш доверие в китайски джунджурии с две думи тва имах предвид но както каза един колега задници много и секи с мнение
            fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Колеги не се дрънчете, мир да има!И аз си сложих на двете коли, сега свети като ден, с две думи - много съм доволен.Не съм слагал допълнителни релета.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Консумацията,която измерих на единия комплект е 8,8А за около2-3сек.След това спада до 4А(3,.Снимах го на клип,но не мога да го кача.
                Octavia RS
                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                  Консумацията,която измерих на единия комплект е 8,8А за около2-3сек.След това спада до 4А(3,.Снимах го на клип,но не мога да го кача.
                  идеалнозначи тези 10А пик, които пише на баласта са си верни
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Грешка-7,8v е напрежението.Пратих клипа на Esper да го качи,
                    Octavia RS

Коментар

Ето го клипчето на колегата: http://www.doomshell.net/4images/det...ge_id=2941Аз за съжаление не се сетих да направя това при монтажа.Но със сигурност ще се поправя, защото възнамерявам да махна релетата и да го закача директно - егаси даунгрейда Това заради проблема със светещата ми лампа на таблото за изгоряла крушка.Имах леки притеснения, но мисля че електрониката ми ще удържи на тези 8А в началото.А между другото, това е консумацията само на единия канал, нали?То като отворя блока за контрол, ще се разбере.

Коментар

Да,това е на единия канал.Според тези данни едно реле 30А ще е достатъчно.Аз ще махна едното,а на другото ще сложа по-дебели кабеляци.
                        Octavia RS

Коментар

vlalov написа:
                          не че нещо ама ...тва си е жива хамалогия а да те питам ако ти изгори едната китайска крушка и нямаш 70 лв за нова ко прайш - актове от мвр или същото упражнение в обратен ред тия китове са направени така че за 5 минути да го монтираш а ти режеш жици надиш релета и прочие простотии .иначе евала за майсторлъка ама дет са вика от муха си направил слон
                          На мен понеже ми се наложи вече да ги свалям, ми хрумна да направя връзки (мостове), та при друг такъв случай бързо да минавам към халогени, но през релетата така и така си стоят монтирани . А възстановяване на фабричната схема без релетата става най-бързо.http://img216.imageshack.us/my.php?i...sci0706ek0.jpghttp://img216.imageshack.us/my.php?i...sci0710it9.jpg
                          FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Браво!

Не всичко е "работи, не работи", не всичко е просто "правилно свързване", трябва и душа.Поздравления, колега!

Коментар

колеги имате ли представа лесно ли се слагат ксенончетата на фаровете и халогените на BRAVO и въобще ще стоят ли добре :D и не на последно място колко би ми струвало това удоволствие

Коментар

проблем с ксенон

на мен вчера ми монтираха ксенон и започнаха проблемите.влизам в колата паля и като включа фаровете стрелката на оборотомера,километража се вдигат до край и след това се връщат в нормално положение.Също така дневния ми километраж се нулира.След това ги гася и ги включвам веднага и този проблем го няма.Появи ми се и друг проблем когато мигна със светкавицата на дълги ми светва и ксенона,а когато включа дълги ми светват и късите.Този проблем ми се появи след като ми монтираха ксенона.Човека,който ми го монтира има същия ксенон и същата кола като моята(fiat brava)но той няма такъв проблем.Ако някой знае от какво може да е станало така и как може да се оправи да пише.
                                FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X