Здравейте , нещо се притесних с моето "Браво" 1.4 . От време - на време започна да ми светва някакъв странен червен индикатор на талбото - намира се точно под температурата , веднага в ляво от лампичката за акумулатора , картинката е странна и ми прилича на някаква дюза , която впръсква нещо си . Ще съм благодарен , ако някой знае какво означава това и има ли защо да се опасявам . И друго - за да не губя време на колегите с постоянни глупави въпроси , има ли някъде в нет-а нещо от сорта на manual или общо ръковоство за "Браво" 1.4 на бълг. или англ. , че моето LIBRETO DI USO E MANUTENZIONE е на итал. Сори , ако такава тема вече е пускана във форума - рових се доста , но съм нов и засега се оправям трудно .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво служи това?
Collapse
X
-
Re: За какво служи това?
r.kolev. написа:Здравейте , нещо се притесних с моето "Браво" 1.4 . От време - на време започна да ми светва някакъв странен червен индикатор на талбото - намира се точно под температурата , веднага в ляво от лампичката за акумулатора , картинката е странна и ми прилича на някаква дюза , която впръсква нещо си . Ще съм благодарен , ако някой знае какво означава това и има ли защо да се опасявам . И друго - за да не губя време на колегите с постоянни глупави въпроси , има ли някъде в нет-а нещо от сорта на manual или общо ръковоство за "Браво" 1.4 на бълг. или англ. , че моето LIBRETO DI USO E MANUTENZIONE е на итал. Сори , ако такава тема вече е пускана във форума - рових се доста , но съм нов и засега се оправям трудно .BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар