Значи колеги от както съм взел колата все се чудя какво е това чудо.В началото си мислих че са някакъв вид пищялки понеже колата ми е с преходник(адаптор) за обикновен касетофон и си мислих че в италия е имала някакво хубаво CD и тези пищялки са допълнителни.Обаче баща ми си взе съвсем скоро Вектра Б която има същите джиджавки в горния ъгъл на предното стъкло.На него му казали че това дило някакви датчици чрез които колата се заключвала от ключа,демек ключа му има копченца за управление на централното.На мен не ми се вярва да е това което казва тои та затова ви питам вас.п.п. Извинявам се за качеството на снимките но едва тази вечер успях да ги снимам със светкавица и не се получи добре.Ако никои неможе да каже какво е това от снимките обещавам да направя по хубави снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едни нещица на предното стъкло
Collapse
X
-
Ако съдим по лепенката: това е логото на газови системи ’’BRC’’ . Наи лесно като развиеш капачето ще разбереш за кво става въпрос.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
-
Milen’ko_Punto написа:Ако съдим по лепенката: това е логото на газови системи ’’BRC’’ . Наи лесно като развиеш капачето ще разбереш за кво става въпрос.кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
За малките неща , наистина са датчици на алармата , или за обем или за движение. При мен е второто.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
Аз продължавам да питам Тази оригинална аларма се управлява от копче върху ключа нали?Или от оделно нистанционо ?И понеже се подразбира че аз нямам нито едно от двете може ли да се направи нещо по въпроса с тази аларма?кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Може - да се изхвърли.Вариант е да намериш кадърни специалисти, които да ти монтират истинска аларма + централно и да включат към датчиците на алармата и твоите обемни.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар