Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Промяна на показанията на термометъра?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Промяна на показанията на термометъра?

    Здравейте колеги, значи имам следният проблем, сутрин когато вляза в колата и запаля, показанията на термометъра са с 8 до 10 градуса повече от реалните температури навън. Струва ми се, че проблема е от както ми сложиха ксеноновите крушки, може да е просто съвпадение, проверих дали не е от мястото на което паркирам- не е. Преди си показваше абсолютно точно без никакви колебания. Въпросът ми е от какво може да е тази промяна, на какво се дължи? Ако м ожете да ми помогнете ще съм адски благодарен!

    #2
    възможно е от лош контакт на датчика да дава по-високо съпротивление, което при полупроводниковите термодвойки означава че е по-топло и затова ти показва че е по-топло. пусни една само-диагностика да видиш дали ще даде някаква грешка от сорта на "Error 3x". Иначе контактно спрейче малко му фъсни като за начало.

    Коментар


      #3
      Значи като дам на контакт, температурата пада с градус на минута до реалната, като изключа се качва Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 , а как да стигна до този датчик че да го напръскам? Въобще не знам от къде минават кабелите му. А при фаровете има 2 букси които са откачени не знам за къде са, но са си откачени от както я имам тая кола...

      Коментар


        #4
        по подтемата - имаш ли електромоторчета за регулиране на фаровете от купето? принципно за тях има букса с 3 жици. С нея, във фара влизат общо 3 букси. По главната тема - требе да разглобиш дясното огледало, а кабелите си минават в общия сноп който влиза във вратата.

        Коментар


          #5
          Имам моторчета ама те си рабитят, а във фара буксите са само 2...Не знам къде да отида някой свестен техник да го погледне да му се невиди и пущиняка.

          Коментар


            #6
            имаш една дето влиза в мигача, една дето влиза в моторчето вертикално, и една дето захранва светлините, влиза хоризонтално, това имах предвид под 3. Значи е нещо друго... снимай го да го разобличим....

            Коментар

            Working...
            X