Не ми се включва никоя степен на перката на охлаждащия радиатор. Става вьпрос за фиат купе 1.8 16 клапана. смених термодадчик но нищо. Кажете ми каде може да е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с перката на радиатора
Collapse
X
-
Това е първото, което ми попадна и със сигурност не е последното по темата! Разтърси се малко!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Първото за което се сещам са едни 40 А бушони! Директно с 12V на клемите пробва ли?Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
-
да бе наистина за да я стоплиш толкова в този студ, си е направо геройство!! Предвид че си в град с малко движение, като габрово, нямаш задръствания, напълно нормално е перката никога да не се включи. Надявам се, описваш проблем който си забелязал след като температурата ти се е качила много над средата , и никакво движение на перката не е имало?
Коментар
-
Колеги и аз съм от Габрово само че с браво на мен ми стига до втората стрелка след средата като е на място или съм заорал някаде из тея пътища( да живее кмета) моята перка просто заяжда трябва да я завартя на ръка няколко пъти за да тръгне. Така че колега пробваи и това!!!Fiat Brava 1.9 TD
Коментар
-
Dido_D написа:Колеги и аз съм от Габрово само че с браво на мен ми стига до втората стрелка след средата като е на място или съм заорал някаде из тея пътища( да живее кмета) моята перка просто заяжда трябва да я завартя на ръка няколко пъти за да тръгне. Така че колега пробваи и това!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар