Откъде да си намеря такива букси каквито са оригиналните на говорителите, че си взех колони за отзад, ама те са без букси.Трябва ли да ги режа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Букси за говорители
Collapse
X
-
Re: букси за говорители
Колега свали си оригиналните букси. Те си имат щифтче за откопчаване и просто ги сваляш. А вътре си има клемички и към тях можеш да вържеш кабелите от говорителите. А аз да те питам имаш ли болтчета за закрепяне на говорителите отзад на фабричните гнезда или поне някой да каже какъв размер точно са?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
Букси не знам дали се продват и дали ще си намериш !!! Имаш два варианта режеш кабела слагаш му кабелни обувки и връзваш говорителите втори варянт, просто с клещи чупиш буксите и кабелите остават по кабелни обувки :D :D :D свързваш и всичко е ОК !!! Успех, дано съм ти бил полезенFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:Букси незнам дали се продват и дали ще си намериш !!! Имаш два варианта режеш кабела слагаш му кабелни обувки и връзваш говорителите втори варянт, просто с клещи чупиш буксите и кабелите остават по кабелни обувки :D :D :D свързваш и всичко е ОК !!! Успех, дано съм ти бил полезенFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:JO_666 написа:Букси незнам дали се продват и дали ще си намериш !!! Имаш два варианта режеш кабела слагаш му кабелни обувки и връзваш говорителите втори варянт, просто с клещи чупиш буксите и кабелите остават по кабелни обувки :D :D :D свързваш и всичко е ОК !!! Успех, дано съм ти бил полезенBrava 100 16V '99
Коментар
-
Re: касетофон
kluchar написа:зад студенски град имате добър магазин за тази работа ПУЛСАТОР електрониксБългария ЕАДСофия 1700Студентски градул. проф Кирил Попов №51тел: +359 2 962-1234http://www.pulsator.bghttp://www.pulsator.comBrava 100 16V '99
Коментар
-
batinkata написа:noriaga написа:JO_666 написа:Букси незнам дали се продват и дали ще си намериш !!! Имаш два варианта режеш кабела слагаш му кабелни обувки и връзваш говорителите втори варянт, просто с клещи чупиш буксите и кабелите остават по кабелни обувки :D :D :D свързваш и всичко е ОК !!! Успех, дано съм ти бил полезенFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар