Здравейте,Тази лампа светва когато натисна педала на спирачката.Каква е според вас причината и начинът за отстраняване?Предварително ви благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа "stop" на таблото на Brava
Collapse
X
-
fihiЕтикети: –
-
fihi
Всички лампи светятНа стопове, фаров,мигачи..., изключвам само това,че на третия стоп светят само три крушки от 10(мисла че толкова бяха)
Коментар
-
fihi
-
fihi
-
Тази лампа по принцип светва предупредително, когато някоя от задните стоп светлини не е както трябва. Ако колеги забравяте - някои от стоп светлините са двойни - когато е на габарити и когато скочите на спирачките И на мен ми светеха ОК, като съм извън колата и/или натисна спирачките, но по едно време след някое друсване в дупките примигваха. Ядосах се и разглобих стоповете - оказа се, че на двойните лампи едната жичка е скъсана и едва-едва си личи, но като чукна с пръст лампата и жичката вътре играе като махало. Смених ги с нови по 50ст. и всичко е ок - не светят предупреждения, нищо Така, че зарежете "стоп машинките", а си вижте двойните лампи (те са тези с 2 жички вътре и две пъпки вънка)...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
само да вметна - при Брава крушката с 2 светлинки 5/21 няма никакво значение, защото при нея едната светлинка е габаритната, а другата се използва за задна светлинка за мъгла, а стоп-светлината се използва самостоятелна крушка от 21 вата, която светва в най-горната секция, далече от габаритите и светлините за мъгла. Но все пак е добра идея да се проверят всички, така и така ще се разглабя
Коментар
-
Единствено и само стопове. При мен беше десен стоп. Виж дали правят хубав контакт крушките (или буксите).Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Re: Лампа "stop" на таблото на Brava
fihi написа:Здравейте,Тази лампа светва когато натисна педала на спирачката.Каква е според вас причината и начинът за отстраняване?Предварително ви благодаря.Fiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
-
Ако накладките ти не са си заминали, виж дали не ти е прекъснато кабелчето някъде и да дава на маса. При теб трябва да е на предно ляво колело ако не се лъжа.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар