Виждам че фабричното ми радио на мареата има някаква опция за телефон някой може ли да ми разясни за какво става въпрос и ще съм много благодарен ако се намери опътвана на нашенски език че 1 седмица ми трябваше да си настроя часовника.Предватително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фабричното радио Мареа
Collapse
X
-
Re: Фабричното радио Мареа
rosenmvr написа:Виждам че фабричното ми радио на мареата има някаква опция за телефон някой може ли да ми разясни за какво става въпрос и ще съм много благодарен ако се намери опътвана на нашенски език че 1 седмица ми трябваше да си настроя часовника.Предватително благодаря.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Като си свалиш кас’тофона - обикновено има 1 вход, който стои празен - това е входа за конкретната гъзарийка. В Parrot китовете се продава точната букса - направо си включваш и всичко е ок. За кабеляците - телефона трябва да поддържа хендсфри подобно на тези на нокиа, а не стандартните дето са микрофон + слушалка. Най-евтиния кит на Parrot дето си струва е 300 кинта, има един по-евтин, но не бих си разковал таблото заради него. Иначе гъзарийката е тотална - особено ако се возиш с жената и ти звънне либовницата ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Като си свалиш кас’тофона - обикновено има 1 вход, който стои празен - това е входа за конкретната гъзарийка. В Parrot китовете се продава точната букса - направо си включваш и всичко е ок. За кабеляците - телефона трябва да поддържа хендсфри подобно на тези на нокиа, а не стандартните дето са микрофон + слушалка. Най-евтиния кит на Parrot дето си струва е 300 кинта, има един по-евтин, но не бих си разковал таблото заради него. Иначе гъзарийката е тотална - особено ако се возиш с жената и ти звънне либовницата ...
Коментар
-
Re: Фабричното радио Мареа
rosenmvr написа:Виждам че фабричното ми радио на мареата има някаква опция за телефон някой може ли да ми разясни за какво става въпрос и ще съм много благодарен ако се намери опътвана на нашенски език че 1 седмица ми трябваше да си настроя часовника.Предватително благодаря.fiat marea 2,4 (TD125)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар