Колеги, както някои знаят скоро ми светна лампата на еърбега. Посъветваха ме да отида на диагностика, обаче тук вече идва сложното. Ходих при какви ли не стендове и диагностики то не беше Бош, БМВ и всякакви други компютри и никой неможе да се свърже с колата и да покаже откъде идва грешката. Моля дайте някаква идея, ако има даже колеги от Плевен моля да кажат къде са ходили на диагностика защото аз съм с вързани ръце.Остава да чакам чак след празниците да отида в италианския център.Помагайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за компютърната диагностика
Collapse
X
-
Бате абе незнам кви са им тестерите ама ходих в сервиз на бош и ония ми я тества с някъм уред като лаптоп които бил специално за италиански коли Абе неразбирам от съвсе от скоро карам мареата и до сега не съм ходил на диагностика.Ходих на няколко места и връзваха по колата разни кабели, лаптопи и всички викат че неможели да влязат да кажат каква е грешката.И всеки вика да беше немска щяхме да сме я оправили до сега и нещо оставам разочарова още при първия ми сблъсак с италианска колакола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
rercho написа:Бате абе незнам кви са им тестерите ама ходих в сервиз на бош и ония ми я тества с някъм уред като лаптоп които бил специално за италиански коли Абе неразбирам от съвсе от скоро карам мареата и до сега не съм ходил на диагностика.Ходих на няколко места и връзваха по колата разни кабели, лаптопи и всички викат че неможели да влязат да кажат каква е грешката.И всеки вика да беше немска щяхме да сме я оправили до сега и нещо оставам разочарова още при първия ми сблъсак с италианска кола
Коментар
-
rercho написа:Бате абе незнам кви са им тестерите ама ходих в сервиз на бош и ония ми я тества с някъм уред като лаптоп които бил специално за италиански коли Абе неразбирам от съвсе от скоро карам мареата и до сега не съм ходил на диагностика.Ходих на няколко места и връзваха по колата разни кабели, лаптопи и всички викат че неможели да влязат да кажат каква е грешката.И всеки вика да беше немска щяхме да сме я оправили до сега и нещо оставам разочарова още при първия ми сблъсак с италианска колаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
диагностика
може да се върже в визата тръгва веднага но с обикновен РС с 2 сом порта а не с лаптоп програмата е има тук вярно не си попаднал на сервиз ремонтирали ФИАТ едо част от възможтостите на ВИЗАТА EUROSCAN/UNISCANFeatures:- Compatible with software Uniscan version 1.83 (also know as Euroscan or VISA)- LED indication for K and L lineFunctions:Diagnosis of engine, abs, airbag for pre OBD2 carsCompatibility:# European cars made up to year 2000, Audi , Alfa Romeo , BMW , Citroen , Fiat , Ford , Lancia ,Mercedes , Mitsubichi , Opel , Peugot , Renault , Rover , Seat , Skoda , Volvo, VW# OPEL (to 1999) - diagnosis of engine, abs, airbag# FORD (to 1995) - diagnosis of engine# Renault (to 1999) - diagnosis of engine# BMW (to 1999) - diagnosis of engine# MERCEDES (to 1999) - diagnosis of engine, abs, airbag# Fiat, Alfa Romeo, Lancia (to 1999) - diagnosis of engine, abs, airbagPackage contains: Uniscan Interface- OBD2 connection cable
Коментар
-
Re: диагностика
kluchar написа:може да се върже в визата тръгва веднага но с обикновен РС с 2 сом порта а не с лаптоп програмата е има тук вярно не си попаднал на сервиз ремонтирали ФИАТ едо част от възможтостите на ВИЗАТА EUROSCAN/UNISCANFeatures:- Compatible with software Uniscan version 1.83 (also know as Euroscan or VISA)- LED indication for K and L lineFunctions:Diagnosis of engine, abs, airbag for pre OBD2 carsCompatibility:# European cars made up to year 2000, Audi , Alfa Romeo , BMW , Citroen , Fiat , Ford , Lancia ,Mercedes , Mitsubichi , Opel , Peugot , Renault , Rover , Seat , Skoda , Volvo, VW# OPEL (to 1999) - diagnosis of engine, abs, airbag# FORD (to 1995) - diagnosis of engine# Renault (to 1999) - diagnosis of engine# BMW (to 1999) - diagnosis of engine# MERCEDES (to 1999) - diagnosis of engine, abs, airbag# Fiat, Alfa Romeo, Lancia (to 1999) - diagnosis of engine, abs, airbagPackage contains: Uniscan Interface- OBD2 connection cableкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
genov написа:КОЛЕГА НЕ СЕ МЪЧИ БЕ ЕЛА В СЕРВИЗАМИ ЗА 10 МИНУТИ ЩЕ Я ОПРАВИМ ЗА ДРУГИТЕ КОЛЕГИ ПОЯСНЯВАМ ЧЕ СЛЕД ОПРЕДЕЛЕНА ГОДИНА С ВИЗАТА НЕ СТАВА ИСКА СПЕЦИАЛЕН НОВ СОФТУЕР НО НЕ ПРОБЛЕМ ИМАМ ГОкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар