Значи колеги купих си марея която има монтирана аларма на нея(незнам дали е оригинална)По колата си има всичко сирена лампичка дето е за алармата и сичките и датчизи и тем подобни.Обаче нямам дистанционото.Казаха ми че можело да се обучи друго дистанционо ама незнам.Даите някаква информация и ако може ме опътете къде да ида при какъв маистор щото станах пишвам от професори Помагаите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за една аларма
Collapse
X
-
значи аз имам само два сини ключа на единия има знака за чипа,но няма никакво копче.ще сложа снимки на алармата и на ключовете.Забелязах че на алармата има ключалка за малкото ключе което върви заедно с другите ключове,но аз го нямам.Слагам снимки за да се добие представа за какво говоря.кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Колега маята Марея е с оригинална аларма и ключът им изглежда така както е на снимката.Има копче и светодиот.Ако твоя ключ не е така можеби алармата не е оригинална , а е слагана допълнително.Не знам.Ако е слагана допълнително можеби ти трябва алармаджия.Ако успееш да я подкараш(направят ти ново дистанционно) пиши къде е станало това.Аз имам два ключа с дистанционно, но само единия работи с алармата.Ако мога бих си направил още едно дистанционно, но за сега където съм питал в Плевен все ми казват че неможе това да стане.Успех.Fiat Marea 1.8/16v '96 HLX
Български газов инжекцион - Бардолини
Коментар
-
TIP написа:Кажи поне какъв е модела на алармата.кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
rercho написа:TIP написа:Кажи поне какъв е модела на алармата.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
gmg_service написа:rercho написа:TIP написа:Кажи поне какъв е модела на алармата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар