Все пак искам да уточня, че не разчитам на някакво кой знае какво качество - то личи и от цената. Но все пак някой ако е ползвал да каже стават ли изобщо?По-добри ли са от фабричните? Щото все пак като гледам за 100 кинта мога да взема пищялки за таблото, елипси 5х7 за вратите и две елипси 6х9 за кората. Нямам финанси за добри колони та питам дали тези ще ми свършат работа (т.е. няма да са по-зле от фабричните) Взел съм си един плеър Neo с USB :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви е мнението за говорители Thunder?
Collapse
X
-
Re: Какво ви е мнението за говорители Thunder?
lunafiatik написа:Все пак искам да уточня, че не разчитам на някакво кой знае какво качество - то личи и от цената. Но все пак някой ако е ползвал да каже стават ли изобщо?По-добри ли са от фабричните? Щото все пак като гледам за 100 кинта мога да взема пищялки за таблото, елипси 5х7 за вратите и две елипси 6х9 за кората. Нямам финанси за добри колони та питам дали тези ще ми свършат работа (т.е. няма да са по-зле от фабричните) Взел съм си един плеър Neo с USB :DFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
-
това са страпни ментета. по добре помисли за нещо, БЛАУПИНКТ или някое по евтино SONY. след като казваш че не те касае толкова качеството взимаи спокойно каквото си решил като конфигурация на колоните. не искам да се заяждам с колегата Jo_666 но при положение, че нямяш големи претенции относно сила и качество, пляърът спокойно ще ти свърши работа. забравих да кажа че и BOSHMАNN може да погледнеш. не са кой знае какво но определено са по ОК от тъндер-а. УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
тъндъра са абсолютни ментаци.Елипсите 6/9 лятото ще ти вадят бас /когато им е мека гофрата /ама зимата няма да си доволен.Тогава точно си дрънчат като някой стар ВЕФ.Само като им видиш двукилограмовия магнит можеш да се ориентираш.Това и е основната разлика между ментета и маркови /голямото не значи хубаво/Блаупункт имат серия GT която е доста добра а и цената в момента е много прилична.За елипси 6/9 беше около 50 лева/не съм напълно сигурен/Няма да ти хареса резултата ......след месец да търсиш нова кора за багажника ,защото старата се пречупила от тежестта на ТЪНДЪРАФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР
Коментар
-
Ewing написа:това са страпни ментета. по добре помисли за нещо, БЛАУПИНКТ или някое по евтино SONY. след като казваш че не те касае толкова качеството взимаи спокойно каквото си решил като конфигурация на колоните. не искам да се заяждам с колегата Jo_666 но при положение, че нямяш големи претенции относно сила и качество, пляърът спокойно ще ти свърши работа. забравих да кажа че и BOSHMАNN може да погледнеш. не са кой знае какво но определено са по ОК от тъндер-а. УСПЕХFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:Ewing написа:това са страпни ментета. по добре помисли за нещо, БЛАУПИНКТ или някое по евтино SONY. след като казваш че не те касае толкова качеството взимаи спокойно каквото си решил като конфигурация на колоните. не искам да се заяждам с колегата Jo_666 но при положение, че нямяш големи претенции относно сила и качество, пляърът спокойно ще ти свърши работа. забравих да кажа че и BOSHMАNN може да погледнеш. не са кой знае какво но определено са по ОК от тъндер-а. УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
lunafiatik написа:Добре ясно thunder са боклуци. А пък и нещо се отказах да режа кората... отзад гнездата за фабричните говорители са 13 см май. Какви говорителчета ще препоръчате да хакна там. нещо около 50-60лвFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
wwweb написа:lunafiatik написа:Добре ясно thunder са боклуци. А пък и нещо се отказах да режа кората... отзад гнездата за фабричните говорители са 13 см май. Какви говорителчета ще препоръчате да хакна там. нещо около 50-60лвFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
имай напредвид, че ако слагаш така колоните трябва да сложиш филтри или един усилвател. все пак СД-то е 4 канално а ти си на път да сложиш 6 колони. а и тези които са 87мм не са пищялки ами са си двулентови говорители. за това съветът ми е да намриш по евтинка двукомпнентна система за отпред или на таблото вместо 87мм говорители да сложиш едни само пищялки. има и за по 5 лева и не са кой знае колко лоши. УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар