dimiturcheto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон
Collapse
X
-
u_bo
-
Явлението с нулиране на дневния километраж продължава.Известно време бях без баласт за левия фар защото изгоря.Тогава нулиране нямаше.Най вероятно въпросния баласт понеже е върху кутията с релетата смущава нещо ама а де.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Явлението с нулиране на дневния километраж продължава.Известно време бях без баласт за левия фар защото изгоря.Тогава нулиране нямаше.Най вероятно въпросния баласт понеже е върху кутията с релетата смущава нещо ама а де.
Коментар
-
gamma написа:Tornado написа:...понеже е върху кутията с релетата смущава нещо ама а де.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колеги,и аз се оборудвах к очички.5000/35w.На Баластите пише макс 10А и много се чудих,но ги сложих без релета.Като гледам кабелите,които захранват баластите,не са по-дебели от тези вътре във фара.Само са с по-дебелшка обвивка.Все пак съм си направил кабелчета,за реленца,та ако има проблем ще ги слагам.Само трябва да направя галимацията с инсталацията,та да не пресветват късите като превключвам....Всичко е готово.Някой ползва ли такъв?Крушките се палят едновременно.За сега нямам проблеми.Няма гаранция,няма гявол Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Даже няма и име Ама хич няма да се очудя ако се прецака нещо.Я крушка,я баласт.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:Колеги,и аз се оборудвах к очички.5000/35w.На Баластите пише макс 10А и много се чудих,но ги сложих без релета.Като гледам кабелите,които захранват баластите,не са по-дебели от тези вътре във фара.Само са с по-дебелшка обвивка.Все пак съм си направил кабелчета,за реленца,та ако има проблем ще ги слагам.Само трябва да направя галимацията с инсталацията,та да не пресветват късите като превключвам....Всичко е готово.Някой ползва ли такъв?Крушките се палят едновременно.За сега нямам проблеми.Няма гаранция,няма гявол Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Даже няма и име Ама хич няма да се очудя ако се прецака нещо.Я крушка,я баласт.
Коментар
-
Международният търговси център Илиянци.100 кинта.На 4-5 места има и тарикатите викат,че не се правят вече под 6000.Даже щели да спират и тях и да пускат само от 8000 нагоре Само на 1 място имаше 5000.4300 абсурд.(аз такива исках,нооо...)Тези не синеят колкото си мислех.Перфектен цвят според мен.Мислех да си взема 1 резервна крушка.Да съм подготвен.А примигваха,щотуууу 1 реленце се прехвърля от къси на дълги(когато се включат).Така поне разбрах от всичкоте четене по темите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23.И много тъпо според мен е при пресветване да се пускат дълги и къси.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Едната крушка ми "танцува".Трябва да я сменя.Да питам:Баластите имат ли някаква давност?Предполагам,че няма да карат вечно.Да си взема и един резервен?Предполагам,че различните марки крушки от един цвят,нямат еднакво светене,нали?А трябва да се палят едновременно.Това зависи от баласта,налииии?Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:Едната крушка ми "танцува".Трябва да я сменя.Да питам:Баластите имат ли някаква давност?Предполагам,че няма да карат вечно.Да си взема и един резервен?Предполагам,че различните марки крушки от един цвят,нямат еднакво светене,нали?А трябва да се палят едновременно.Това зависи от баласта,налииии?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
mareauser написа:Колеги,и аз се оборудвах к очички.5000/35w.На Баластите пише макс 10А и много се чудих,но ги сложих без релета.Като гледам кабелите,които захранват баластите,не са по-дебели от тези вътре във фара.Само са с по-дебелшка обвивка.Все пак съм си направил кабелчета,за реленца,та ако има проблем ще ги слагам.Само трябва да направя галимацията с инсталацията,та да не пресветват късите като превключвам....Всичко е готово.Някой ползва ли такъв?Крушките се палят едновременно.За сега нямам проблеми.Няма гаранция,няма гявол Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Даже няма и име Ама хич няма да се очудя ако се прецака нещо.Я крушка,я баласт.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар