Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон
Collapse
X
-
evgeni85 написа:Тва ксенона е луда работа!! Никога повече халогенни крушки Сложих си кит 6000к н1 и се родих! Сега ще слагам на дълги (макар че не ми трябват откакто сложих на късите) и на фаровете за мъгла! Поръчах си 2 крушки с по 8 диода т10 цокъл за габарити макар че сега сам с диоди от 2 лева които светят що годе добреFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:evgeni85 написа:Тва ксенона е луда работа!! Никога повече халогенни крушки Сложих си кит 6000к н1 и се родих! Сега ще слагам на дълги (макар че не ми трябват откакто сложих на късите) и на фаровете за мъгла! Поръчах си 2 крушки с по 8 диода т10 цокъл за габарити макар че сега сам с диоди от 2 лева които светят що годе добре
Коментар
-
Ами пасата не е мой, но се колебая дали да си взема и аз. Но цената им е колкото на ксеноновата крушка( 40 лв. за 2 диода) . А за спотовете бях взел някви с много диоди, но излезнаха пълни боклуци, светеха много слабо и си върнах старите крушки.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Ами пасата не е мой, но се колебая дали да си взема и аз. Но цената им е колкото на ксеноновата крушка( 40 лв. за 2 диода) . А за спотовете бях взел някви с много диоди, но излезнаха пълни боклуци, светеха много слабо и си върнах старите крушки.
Коментар
-
Аз пък нещо се чудех какво да правя тези дни и ето какво сътворих, малко е грозно де, но пък сигурно работи. Това са 2 диода фи 5, 3 волта 20 милиамп., успоредно, през съпротивление 247 ома, малко наизуст правено, ама за 10 минути - толкова. После ще ги видя как светят, и може да ги снимам, но определено няма да е като на пасата. Не е и това целта де Целта ми е понякога като остана на габарити, хем отпред да свети, хем консумацията да е минимална, а така на практика консумацията остава под 1 ампер от задните габарити.
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:Аз пък нещо се чудех какво да правя тези дни и ето какво сътворих, малко е грозно де, но пък сигурно работи. Това са 2 диода фи 5, 3 волта 20 милиамп., успоредно, през съпротивление 247 ома, малко наизуст правено, ама за 10 минути - толкова. После ще ги видя как светят, и може да ги снимам, но определено няма да е като на пасата. Не е и това целта де Целта ми е понякога като остана на габарити, хем отпред да свети, хем консумацията да е минимална, а така на практика консумацията остава под 1 ампер от задните габарити.
Коментар
-
Аз на моторетката си сложих такива диоди, бащата ми ги купи от някакъв магазин по 2 лева парчето. Диода е фи 10 и свети много яко, само ти трябва цокъл от тези скапаните диоди които ги продават по 1 лв и едно съпротивление от 150 ома. Толкова силно светят, че ги ползвам и на стоп светлината. Ще му кажа да ми купава още защото след ксенона трябва и на колицата да слагам такива иначе е малко грозничко и ще споделя от къде ги купува.
Коментар
-
u_bo
evgeni85 написа:а относно ксенона; Перфектно осветяване, нищо общо с халогенните крушки
Коментар
-
Аз съм писал за въпросното заслепяване, че трябва да карам с една степен по-надолу, защото заслепявам нищо че сам с лещи А за относно келвините: 6000 на брой :D цена: (според зависи каква марка са и какъв си на продавача, мойте са германски, ама каква марка беше трябва да видя кутията (с холограмна защита против замяна и за автентичност) )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар