Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Довечера ще монтирам, а утре ще кача и некоя друга снимчица! Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
    Прикачени файлове
    Fiat - Marea - 1.6, 16V, ELX

http://www.facebook.com/technopolisbg

Коментар

osram h7

Здравейте!Имам въпрос относно крушките за xenon.Колата ми е с китайски ксенон и в момента късите светлини светят изключително слабо, може би в пълна тъмнина виждам около 10м пред колата.Решил съм да сменя крушките с тези:http://www.autobulbsdirect.co.uk/H7-...Въпроса ми е, дали е възможно всъщност проблема да не е от крушките, а от китайския боклук, за да не давам напразно 50лв за OSRAM-a?Ако имате препоръка за по-добри крушки наподобна цена съм отворен за предложения Лека вечер.
      Кола без турбо, е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти прави кеф.

Коментар

Re: osram h7

shrek06 написа:
        Здравейте!Имам въпрос относно крушките за xenon.Колата ми е с китайски ксенон и в момента късите светлини светят изключително слабо, може би в пълна тъмнина виждам около 10м пред колата.Решил съм да сменя крушките с тези:http://www.autobulbsdirect.co.uk/H7-...Въпроса ми е, дали е възможно всъщност проблема да не е от крушките, а от китайския боклук, за да не давам напразно 50лв за OSRAM-a?Ако имате препоръка за по-добри крушки наподобна цена съм отворен за предложения Лека вечер.
        Определено няма да свети по добре от ксенона!!!Правилно ли са регулирани фаровете?Рефлекторите в какво състояние са?С лупи ли са фаровете?И тн...
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Най-вероятно рефлекторите ти са потъмнели/изгорели а в комбинация с мръсното/запрашено стъкло от вътрешната страна, каквото и да сложиш резултата няма да е по-добър.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: osram h7

krasio_79bs написа:
            shrek06 написа:
            Определено няма да свети по добре от ксенона!!!Правилно ли са регулирани фаровете?Рефлекторите в какво състояние са?С лупи ли са фаровете?И тн...
            С лупи са, но незнам дали са регулирани правилно и рефлекторите как са. А какво ще ми препоръчате да направя, смяна на рефлектори, махане на ксенона или нещо друго
            Кола без турбо, е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти прави кеф.

Коментар

Отваряне и измиване на стъклото, рециклиране на покритието на рефлектора зад лупата и едва след това нова проверка, пък тогава мисли за нови лампи. Ако фаровете ти са насочени правилно, като застанеш пред стена, трябва да виждаш горе долу следното очертание на светлинния сноп, с малко по-голям наклон на червените наклонени линии:______________________________/ ______/При отдалечаване от стената право назад - разстоянието между тези червените, там където се пресичат с долната хоризонтална линия (където е ъгълът със зелената част, не знам дали се вижда добре) - не трябва да се увеличава или да намалява, трябва да е точно колкото е разстоянието между двата ти фара.Ред.: Абе ето направо една снимка на колата на автора на тази тема:

Коментар

Да повдигна малко темата с един въпрос.Какъв ксенон да сложа на крома 2007-ма година? Не искам да е от евтините китайски, но в ценови клас от 150 - 200лв има много марки и не знам на коя да се спра. Има ли някой с крома който е слагал ксенон и имало ли е някакви проблеми от/с него?Иначе се колебая м/у 4300 и 5000 келвина.
                Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Отиди при Галинчо до технополис той ще ти сложи.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                    Отиди при Галинчо до технополис той ще ти сложи.
                    Може ли да обясниш къде се намира този Галинчо, че идея си нямам за кой говориш.
                    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Точно вдясно от входа на технополис, където монтира и аудио системи.Или му пиши направо тука да се разберете: http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=2154
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Виждам различни варианти за място за монтажа на баластите и се чудя дали аз не съм объркал нещо, като съм ги монтирал точно над фаровете, където си има и дупка сякаш специално за монтаж на ксенон?На снимката малките дупки посочени със зелени стрелки. Баластите са под ламарината. Снимката е примерна.
                        Прикачени файлове
                        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                          Виждам различни варианти за място за монтажа на баластите и се чудя дали аз не съм объркал нещо, като съм ги монтирал точно над фаровете, където си има и дупка сякаш специално за монтаж на ксенон?На снимката малките дупки посочени със зелени стрелки. Баластите са под ламарината. Снимката е примерна.
                          Зависи къде има място за баластите. Моите съм ги монтирал единия пред кутията на въздушния филтър, а пред разширителния съд.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

wwalker написа:
                            Перфектно място, колкото по-далеч от таблото, толкова по добре. Захранващият кабел за десния фар пусни отпред по кабелите за радиатора. Аз на мареята го бях пуснал отзад по кабелните пътища и от време на време се нулираше дневния километраж. После го прехвърлих, както писах и проблема изчезна.
                            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

dobrujanetza написа:
                              wwalker написа:
                              Зависи къде има място за баластите. Моите съм ги монтирал единия пред кутията на въздушния филтър, а другия- пред разширителния съд.
                              . Вчера като съм писал съм изял доста букви- много съм бил гладен явно.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                              X