dimiturcheto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон
Collapse
X
-
u_bo
-
Явлението с нулиране на дневния километраж продължава.Известно време бях без баласт за левия фар защото изгоря.Тогава нулиране нямаше.Най вероятно въпросния баласт понеже е върху кутията с релетата смущава нещо ама а де.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Явлението с нулиране на дневния километраж продължава.Известно време бях без баласт за левия фар защото изгоря.Тогава нулиране нямаше.Най вероятно въпросния баласт понеже е върху кутията с релетата смущава нещо ама а де.
Коментар
-
gamma написа:Tornado написа:...понеже е върху кутията с релетата смущава нещо ама а де.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колеги,и аз се оборудвах к очички.5000/35w.На Баластите пише макс 10А и много се чудих,но ги сложих без релета.Като гледам кабелите,които захранват баластите,не са по-дебели от тези вътре във фара.Само са с по-дебелшка обвивка.Все пак съм си направил кабелчета,за реленца,та ако има проблем ще ги слагам.Само трябва да направя галимацията с инсталацията,та да не пресветват късите като превключвам....Всичко е готово.Някой ползва ли такъв?Крушките се палят едновременно.За сега нямам проблеми.Няма гаранция,няма гявол Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Даже няма и имеАма хич няма да се очудя ако се прецака нещо.Я крушка,я баласт.
Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:Колеги,и аз се оборудвах к очички.5000/35w.На Баластите пише макс 10А и много се чудих,но ги сложих без релета.Като гледам кабелите,които захранват баластите,не са по-дебели от тези вътре във фара.Само са с по-дебелшка обвивка.Все пак съм си направил кабелчета,за реленца,та ако има проблем ще ги слагам.Само трябва да направя галимацията с инсталацията,та да не пресветват късите като превключвам....Всичко е готово.Някой ползва ли такъв?Крушките се палят едновременно.За сега нямам проблеми.Няма гаранция,няма гявол Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Даже няма и имеАма хич няма да се очудя ако се прецака нещо.Я крушка,я баласт.
Коментар
-
Международният търговси центърИлиянци.100 кинта.На 4-5 места има и тарикатите викат,че не се правят вече под 6000.Даже щели да спират и тях и да пускат само от 8000 нагоре
Само на 1 място имаше 5000.4300 абсурд.(аз такива исках,нооо...)Тези не синеят колкото си мислех.Перфектен цвят според мен.Мислех да си взема 1 резервна крушка.Да съм подготвен.А примигваха,щотуууу 1 реленце се прехвърля от къси на дълги(когато се включат).Така поне разбрах от всичкоте четене по темите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23.И много тъпо според мен е при пресветване да се пускат дълги и къси.
Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Едната крушка ми "танцува".Трябва да я сменя.Да питам:Баластите имат ли някаква давност?Предполагам,че няма да карат вечно.Да си взема и един резервен?Предполагам,че различните марки крушки от един цвят,нямат еднакво светене,нали?А трябва да се палят едновременно.Това зависи от баласта,налииии?Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
mareauser написа:Едната крушка ми "танцува".Трябва да я сменя.Да питам:Баластите имат ли някаква давност?Предполагам,че няма да карат вечно.Да си взема и един резервен?Предполагам,че различните марки крушки от един цвят,нямат еднакво светене,нали?А трябва да се палят едновременно.Това зависи от баласта,налииии?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
mareauser написа:Колеги,и аз се оборудвах к очички.5000/35w.На Баластите пише макс 10А и много се чудих,но ги сложих без релета.Като гледам кабелите,които захранват баластите,не са по-дебели от тези вътре във фара.Само са с по-дебелшка обвивка.Все пак съм си направил кабелчета,за реленца,та ако има проблем ще ги слагам.Само трябва да направя галимацията с инсталацията,та да не пресветват късите като превключвам....Всичко е готово.Някой ползва ли такъв?Крушките се палят едновременно.За сега нямам проблеми.Няма гаранция,няма гявол Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Даже няма и имеАма хич няма да се очудя ако се прецака нещо.Я крушка,я баласт.
то за тези пари оставаше и гаранция да имат
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар