Днес сутринта се качвам в колата и беше мокро стъклото отвън, та реших да пусна чистачките. Натиснах ръчката нагоре и неще да помръдне. Опитах надолу и си работят без проблем всичките степени, но нагоре единичното пускане не иска да тръгне. Вчера си работеше и нямаше проблеми. От какво може да е? Дали не е на отделен бушон или нещо ми се е прецакала самата ръчка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прецакаха се чистачките
Collapse
X
-
колега, най-долната степен работи ли ти ? тя е свързана паралелно с единичното пускане, вътре в лоста, ако тя работи, значи ти се е прецакала точно тази част от ръчката, за единичното пускане, а ако не работи, по-вероятно да се е прецакало нещо някъде по веригата - кабел, букса, нещо такова. нещо подобно на това може би ще е, гледай най-вляво на схемата, под конектор A, над картинката за чистачкиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=203753#203753
-
бушона е един и е номер 14, ако проблема е в него, няма да работи нищо. колата ти с централно закл. ли е, и коя година е, за да мога да извадя точната схема, и коя версия е SX или ELX? Но в общи линии почти 100% моторчето ти е развалено . Сега можеш да станеш бета-тестър на преработката на чистачки Brava -> Marea Изпреварил си ме с поста, но може да се хванеме на бас че на фабричната инсталация на брава, чистачката никога не се е движела с пръскането.
Коментар
-
ogi28b написа:бушона е един и е номер 14, ако проблема е в него, няма да работи нищо. колата ти с централно закл. ли е, и коя година е, за да мога да извадя точната схема, и коя версия е SX или ELX? Но в общи линии почти 100% моторчето ти е развалено . Сега можеш да станеш бета-тестър на преработката на чистачки Brava -> Marea Изпреварил си ме с поста, но може да се хванеме на бас че на фабричната инсталация на брава, чистачката никога не се е движела с пръскането.
Коментар
-
krisi написа:Здравейте, и аз имам проблем с чистачките на Bravо, като дръпна лоста за пръскане, чистачките не се включват и при задната е по същия начин.Това нормално ли е?ogi28b написа:Изпреварил си ме с поста, но може да се хванеме на бас че на фабричната инсталация на брава, чистачката никога не се е движела с пръскането.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар