Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Равносметката ми на такъв от Илиянци купен за 80 кинта. Да не им правя реклама ама изкара повече от година и свети все още добре. Като фаровете не се изключват и през деня.
    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Здравейте, Прочетох почти цялата тема. Искам да ви питам на някой изгорял ли му е баласт или крушка ? Виждам че първите мнения са от 2007 година.Предполагам че две години са достатъчни за да се определи дали стоката е добра. Много ми хареса монтажа. Няма рязане на кабели и други. Мисля да си го поръчам скоро. Не знам защо но съм останал с убеждението че крушките на Бравата са H4.Някой слагал ли си е ксеон на дългите светлини ?Благодаря ви предварително за отговорите.
      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Колега, вече цените доста паднаха, има предложения за няколко лева отгоре с година пълна гаранция, помисли дали си заслужава от сайта. Монтажът на всички комплекти, откъдето и да поръчаш, е съобразен с вида на лампите, и почти няма комплеект , при който нещо да се реже. Всичко е "plug and play" . Лампите са H1, не са H4. За ксенон на дългите - сещам са не първо четене за naskobg, за друг не се сещам.

Коментар

ogi28b написа:
          Колега, вече цените доста паднаха, има предложения за няколко лева отгоре с година пълна гаранция, помисли дали си заслужава от сайта. Монтажът на всички комплекти, откъдето и да поръчаш, е съобразен с вида на лампите, и почти няма комплеект , при който нещо да се реже. Всичко е "plug and play" . Лампите са H1, не са H4. За ксенон на дългите - сещам са не първо четене за naskobg, за друг не се сещам.
          Оги, не съм напълно съгласен със съпоставката ти за цените. Най - общо казано ксенона с една година гаранция е 120 лева, като предполагам, че трябва търговеца да го постави (свински опашки ???).От PC_LINK излиза 73 лева. Разликата от 50тина лева е застраховката.Ами аз за толкова ще си поръчам още един комплект и едва ли ще ми изгорят и свата баласта/крушки едновременно.Все пак всеки сам си решава.
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Аз всъщност се ръководя по заглавиеето на темата - 90 лева. 73 е друго нещо.

Коментар

Пак казвам, купил съм 6 броя от там. Само с единия имах проблем. Единият баласт не работеше. Общо взето съм доволен.

Коментар

Моя ксенон също беше от сайта, работеше си съвсем безпроблемно в продължение година, година и нещо(продадох го заедно с колата). Не съм имал проблеми, нито с крушките, нито с баластите.
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Working...
                X