Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НСО има такъв би-ксенонбачка си (едната крушка изгоря, но това няма нищо общо с плъзгача)
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Искам и аз да си поръчам комплект- но нямам нужната карта която се иска в Paypal.
      I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Ако може някой да ми го поръча :S аз само да дам парите. Ако някой скоро ще си взема ....
        I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Не знам защо, но филтрите на Gmail определят писмата на PC-LINK.BIZ като спам, предполагам, че някои други пощи също... Това го казвам за тези, които се чудят по каква причина не получават писмата от сайта.
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ако някъде по пътищата видите Мареа в л@йнян цвят и с ксенон, да знаете, че съм аз
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

вече и аз си имам ксенонче, благодарение на SEV.Но монтирането ще почака докато си намеря машинка за регулиране на единия фар......все пак да не заслепяваме колегите отсреща
              Marea 1.6 16v

Коментар

jorkos написа:
                вече и аз си имам ксенонче, благодарение на SEV.Но монтирането ще почака докато си намеря машинка за регулиране на единия фар......все пак да не заслепяваме колегите отсреща
                това е !!! нагледал съм се на голфари и псевдогъзари с дигнати нагоре ксенони !само така колега !

Коментар

gamma написа:
                  Не знам защо, но филтрите на Gmail определят писмата на PC-LINK.BIZ като спам, предполагам, че някои други пощи също... Това го казвам за тези, които се чудят по каква причина не получават писмата от сайта.
                  Добавяш адресът му в контактите си и писмата от там вече няма да се разпознават като спам.

Коментар

и аз искам ксенонче Н1 ако може
                    BMW E39 2.5I
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Ксенон

Дойде ми ксенончето сравнително бързо. Направих грешка като го поръчах. Не бях прочел, че като напишеш че си от фиат форум България пращат и габарити, но тях си ги поръчх отделно. Монтажа не ми отне много време, но видях зор да намеря място на левия баласт. Засега съм го залепил /не се смейте тук/ върху акумулатора, но ще му търся място някъде другаде.

Коментар

Re: Ксенон

naskobg написа:
                        ...Монтажа не ми отне много време, но видях зор да намеря място на левия баласт. Засега съм го залепил /не се смейте тук/ върху акумулатора, но ще му търся място някъде другаде.
                        Може би тук?
                        Прикачени файлове
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Re: Ксенон

Pecho написа:
                          naskobg написа:
                          ...Монтажа не ми отне много време, но видях зор да намеря място на левия баласт. Засега съм го залепил /не се смейте тук/ върху акумулатора, но ще му търся място някъде другаде.
                          Може би тук?
                          Как да влезе в тая кутийка с релета? Аааа, искаш да кажеш залепен на нея? Май нямаше достатъчно място, но ще погледна пак.

Коментар

Еее, капакът на кутийката с релетата е свален, за да се завият гайките. Иначе баластът си е отвън (при това, както се вижда, е от големите). Бих се учудил да няма място - ето на тази снимка се вижда по-добре.P.S. Кутийката се държи на двете шпилки (виждат се на снимката) и се сваля за нула време. Пробиваш комфортно и монтираш.
                            Прикачени файлове
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Да, ама като се замисля на това място аз имам май закачена някаква букса.

Коментар

При проследяването на пратката за да се види дали е пристигнала в България, като въведеш номера на пратката в сайта на Бълг.пощи ... и ти иска юзер нейм пи парола???До сега това го нямаше ... А в сайта нищо не пише за регистрация ... ?!
                                Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

Working...
                                X