Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    easylife написа:
    Писах им го. Ако смятам правилно някъде към 17.03 ще пратя снимки ако всичко е ОК де.
    тц тц тцгледам си ги открехнал в "другия" форум за ксенонаа те пак ни цензурират :D
    Да ама там интереса е малък. Може би защото никой не се е престрашил и всеки чака някой друг да се пробва пръв. Първия ще съм аз ама чак след месец. Месец щото поръчах грешния ксенон, за да поръчам "верния" от paypal ми искат "онзи код" (дето три требва за поръчка над 100 д.), а за кода трябва да чакам месечното си извлечение щото тия от Райфайзенбан са лайнари пълни. В този филм със се вкарал, накратко.
    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
    Engine Stamp: 176B9.000
    Version Code: 176BV
    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Това се нарича параноя Ама е тъпо да криеш от собствените си потребители информация която може да им е полезна.Админите са сложени да помагат на потребителите а не да пречат Няма смисъл да дублирате темите в двата форума щом ръководството там не иска. Потребителите се ориентират най добре ...Колега, сега по темата. Няма нужда да чакаш месечното извлечение. Просто звъниш в банката издател и след като се оторизираш те трябва да ти предоставят цялата информация която желаеш по направените от теб плащания.Самата оторизация става по различен начин за банките - моята примерно ползва тайна фраза, други разпитват за ЕГН, рожденна дата, адрес ...

Коментар

ilkor написа:
        Това се нарича параноя Ама е тъпо да криеш от собствените си потребители информация която може да им е полезна.Админите са сложени да помагат на потребителите а не да пречат Няма смисъл да дублирате темите в двата форума щом ръководството там не иска. Потребителите се ориентират най добре ...Колега, сега по темата. Няма нужда да чакаш месечното извлечение. Просто звъниш в банката издател и след като се оторизираш те трябва да ти предоставят цялата информация която желаеш по направените от теб плащания.Самата оторизация става по различен начин за банките - моята примерно ползва тайна фраза, други разпитват за ЕГН, рожденна дата, адрес ...
        Да знам. В Райфайзен обаче явно не е така. Защото са нещастници. Поне служителя на когото попаднах е нещастник.

Коментар

easylife написа:
          Да знам. В Райфайзен обаче явно не е така. Защото са нещастници. Поне служителя на когото попаднах е нещастник.
          ти по телефона ли звъня или ходи на място?
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

По телефона. Казаха че системата им не позволява да ми дадат такава информация. Все пак ми съобщиха че на банкомат ставало. Ама нали се сещаш, че транзакциите от чужбина пък ги бавят по илядо години. Нямам думи....

Коментар

ами ти пробвай пък...ако не - отивай на мястоняма как да не ти дадат информация

Коментар

Около една седмица след покупката обикновено тя вече е отразена в банката ти и ако отидеш на място не могат да ти откажат никаква информация с която разполагат за нея. По телефона би трябвало също да става - аз съм го правил няколко пъти но банката е друга.Ако нещо се опъват им кажи че искаш да оспориш транзакция Ако и това не помогне - смени банката щото явно това не е банка

Коментар

А за фаровете за мъгла има някаква разлика в баластите. Един приятел ми каза че били по-тънки за да им се намери по-лесно място за монтаж или нещо такова.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

има и по-тънки баластиможе и с нормалнипърво виж дали крушките няма да опрат в стъклото...

Коментар

Ами няма как да разбера преди да съм поръчал ксенона. Пък ако не стане(което ме съмнява) ще го продам набързо. Дали ще може пак да те помоля ти да ми направиш поръчката? Ще се разберем на лични в понеделник.

Коментар

пиши и ще поръчам

Коментар

тия диоди за габаритите, не тряваше ли да са бели?поръчах един комплект и си светят синьокакви са при вас?

Коментар

Мойте нещо средно между бяло и синьо, повече бият към синьо. На снимката са си баш сини, но на живо са малко по различни.
                            Прикачени файлове

Коментар

Ще споделя опит с моите диоди - смених 2 комплекта вече. Не са като тези които идват с този комплект ксенон.Значи първия комплект бяха заоблени отпред (т.е. фокусирани така да се каже). При включване към цокъла светят бяло и имаше много леки синкави отенъце. Обаче като го поставих на място във фара, светеше като показаното на горната снимка. Втория - купих го след като първия изпуши - отпред е прав, няма фокусиране, при поставяне в цокъла свети малко по-бяло от първите, а в рефлектора - заради формата си светлината се разпространява из целия рефлектор и по- ми харесва, а цветът е по-бял, но отново има синкаво. Смятам че това синкаво се дължи на самата характеристика на светлинния източник. Но определено съм виждал сини габарити, които наистина са сини, и са грозни. Няма да казвам на каква немска кола беше. Ще снимам довечера за да стане сравнението по-добро. Моите са от магазин за автоаксесоари, струват 2 лева, в блистерче. И все пак съм доволен как светят. Взех ги обаче заради това че са студени източници на светлина, един вид по принуда.

Коментар

Ето моя подарък от китаиците. Вече не свети единия диоддд. Само че на тия дето купуваме тука са с едно съпротивление запоено на (-), а тука имаме две, на двата извода. Дали съпротивленията са по малки...? ОГИ28б ти как мислиш? Аз не им знам цветния код и не ми е ясно кви са. Вижте снимката.
                                Прикачени файлове
                                Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
                                ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Working...
                                X