Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
-
Това се нарича параноя Ама е тъпо да криеш от собствените си потребители информация която може да им е полезна.Админите са сложени да помагат на потребителите а не да пречат Няма смисъл да дублирате темите в двата форума щом ръководството там не иска. Потребителите се ориентират най добре ...Колега, сега по темата. Няма нужда да чакаш месечното извлечение. Просто звъниш в банката издател и след като се оторизираш те трябва да ти предоставят цялата информация която желаеш по направените от теб плащания.Самата оторизация става по различен начин за банките - моята примерно ползва тайна фраза, други разпитват за ЕГН, рожденна дата, адрес ...
Коментар
-
ilkor написа:Това се нарича параноя Ама е тъпо да криеш от собствените си потребители информация която може да им е полезна.Админите са сложени да помагат на потребителите а не да пречат Няма смисъл да дублирате темите в двата форума щом ръководството там не иска. Потребителите се ориентират най добре ...Колега, сега по темата. Няма нужда да чакаш месечното извлечение. Просто звъниш в банката издател и след като се оторизираш те трябва да ти предоставят цялата информация която желаеш по направените от теб плащания.Самата оторизация става по различен начин за банките - моята примерно ползва тайна фраза, други разпитват за ЕГН, рожденна дата, адрес ...Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
Коментар
-
По телефона. Казаха че системата им не позволява да ми дадат такава информация. Все пак ми съобщиха че на банкомат ставало. Ама нали се сещаш, че транзакциите от чужбина пък ги бавят по илядо години. Нямам думи....Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
Коментар
-
Около една седмица след покупката обикновено тя вече е отразена в банката ти и ако отидеш на място не могат да ти откажат никаква информация с която разполагат за нея. По телефона би трябвало също да става - аз съм го правил няколко пъти но банката е друга.Ако нещо се опъват им кажи че искаш да оспориш транзакция Ако и това не помогне - смени банката щото явно това не е банка
Коментар
-
Ще споделя опит с моите диоди - смених 2 комплекта вече. Не са като тези които идват с този комплект ксенон.Значи първия комплект бяха заоблени отпред (т.е. фокусирани така да се каже). При включване към цокъла светят бяло и имаше много леки синкави отенъце. Обаче като го поставих на място във фара, светеше като показаното на горната снимка. Втория - купих го след като първия изпуши - отпред е прав, няма фокусиране, при поставяне в цокъла свети малко по-бяло от първите, а в рефлектора - заради формата си светлината се разпространява из целия рефлектор и по- ми харесва, а цветът е по-бял, но отново има синкаво. Смятам че това синкаво се дължи на самата характеристика на светлинния източник. Но определено съм виждал сини габарити, които наистина са сини, и са грозни. Няма да казвам на каква немска кола беше. Ще снимам довечера за да стане сравнението по-добро. Моите са от магазин за автоаксесоари, струват 2 лева, в блистерче. И все пак съм доволен как светят. Взех ги обаче заради това че са студени източници на светлина, един вид по принуда.
Коментар
-
Ето моя подарък от китаиците. Вече не свети единия диоддд. Само че на тия дето купуваме тука са с едно съпротивление запоено на (-), а тука имаме две, на двата извода. Дали съпротивленията са по малки...? ОГИ28б ти как мислиш? Аз не им знам цветния код и не ми е ясно кви са. Вижте снимката.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар