Milen’ko_Punto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
-
Явно трябва някои спец в тази насока да пусне нова тема "РЕМОНТ НА БАЛАСТ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ" защото съм сигурен че несме само двама с тези проблеми.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
u_bo
rosenmvr написа:Най сетне и моите пристигнаха благодатение на SEV.Сега остана да намеря време да ги монтирам , веднага след това ще кача снимки.
Коментар
-
Дойдохааааа!!!!Преди час си ги взех от пощата.Светодиодчетата бяха вътр. И при мен имаше бележка залепена на капака.Всичко изглежда ОК, сега да видим кога ще ми остане време да ги монтирам, а като знам колко тежка седмица ми предстои - как ли ще изтърпя до събота. Все пак искам да ги монтирам добре, а не криво-ляво.В пощата имаше още един пакет 1:1 с моя - бързо да си признае този за коготе е!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Най сетне дойде момента и на моя ксенон ето малко снимки за сравнение.На практика свети много добре направо ден само дето се наложи да преработвам схемата на фаровете и сега късите ми се палят заедно с габаритите но пак за сметка на това нямам и за миг премигване на Ксенона.ХалогенКсенонХалоген КсенонГабаритиМонтажМамка му ето и първите проблеми 25.02.2008.Единия трансфертер не пали крушката всеки пат 2 от 10 .Въртях го как ли не другия пали и двете а тоя нито една, премигва и загасва.Моля някои ако разбира от тия транфертери да помага защото яко ми се здуха настроението .ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО.
Коментар
-
Хайде и аз да се похваля http://picasaweb.google.com/kolevste...tkata/Имам само един проблем. Типото е с една дупка за крушка, т.е. късите и дългите са на едно и в момента нямам дълги(май трябваше да взема би-ксеноня). Някой да е чувал за фар за типо с две дупки ? Поздрави159 A3.000
Коментар
-
graveman: Те дългите ти ако не са биксенон просто няма смисъл да ги сравняваш с ксенона... Тъй, че голяма работа П.П. И какво се оказа - от 28 страници с мнения - 5 човека са с фалшиви ксенони... Или са повече, но не си признават?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:graveman: ...П.П. И какво се оказа - от 28 страници с мнения - 5 човека са с фалшиви ксенони... Или са повече, но не си признават?
Коментар
-
Winner25 написа:Tornado написа:Айде и биксенона който бях поръчал дойде.Днес си го взех от пощата в Казанлък.Имаше още един колет да си признава веднага на който е.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:На каква кола го монтираш давай да го видим?
Коментар
-
Winner25 написа:Tornado написа:На каква кола го монтираш давай да го видим?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар