Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Milen’ko_Punto написа:
    Sev написа:
    не съм чувал за дефект досегасамо 1 баласт изпуши, но заради експерименти на собственика му :D (след това беше отремонтиран)
    Здрасти , аз съм от тия с дефектите ама маи аз съм си карък и то голям . Взех втори комплект заради бъгава лампа и пак едната не пали р всеки път , а на другата ми кола едната пали с закъснение . Маи съм наи големия карък във форума, а ? С три комплекта на две коли едни и същи гадни дефекти. Жалко за мерака ми.
    Aкo това ще ти е някаква утеха - не си само ти. Аз си поръчах 1 комплект и единият баласт/инвертор е със студена спойка. С триста зора и загубен цял ден с един колега я намерихме, но явно не е само тя.В началото всичко беше ОК, но малко по-късно единият фар взе периодично да свети по-силно. Не бях наясно, кое е нормалното светене - силното или слабото. Свалих лампа и баласт и ги закачих на стабилизатор с уреди за ток и напрежение. Оказа се, че лампата пали с 16А (вместо около 7) и се закротва на 7+ (вместо около 3А). С "частичния" ремонт падна съответно на 7.5А и 3.7А, но все още топли прекалено. И пак ше се рИмонтираме....Използвам повода да потърся помощ за предстоящия ремонт - всяка идея е добре дошла

Коментар

Явно трябва някои спец в тази насока да пусне нова тема "РЕМОНТ НА БАЛАСТ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ" защото съм сигурен че несме само двама с тези проблеми.
      Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
      ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Milen’ko_Punto написа:
        Явно трябва някои спец в тази насока да пусне нова тема "РЕМОНТ НА БАЛАСТ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ" защото съм сигурен че несме само двама с тези проблеми.
        :D дано сме само двамата

Коментар

rosenmvr написа:
          Най сетне и моите пристигнаха благодатение на SEV.Сега остана да намеря време да ги монтирам , веднага след това ще кача снимки.
          те и мойте дойдоха ама без диодитета се питам при теб диодите вътре в кутията на ксенона ли бяха??щото моя плик беше ’случайно’ скъсан с доста голяна дупка и ако не са били вътре , явно’са паднали’ и някой прибран пощаджия ’си ги е намерил"

Коментар

При мен на кутията имаше залепена бележка че са вътре след 2-3 минути търсене ги намерих опаковани в малко пликче и яко овити в безцветно тиксо.

r_osen@yahoo.com

Коментар

Дойдохааааа!!!!Преди час си ги взех от пощата.Светодиодчетата бяха вътр. И при мен имаше бележка залепена на капака.Всичко изглежда ОК, сега да видим кога ще ми остане време да ги монтирам, а като знам колко тежка седмица ми предстои - как ли ще изтърпя до събота. Все пак искам да ги монтирам добре, а не криво-ляво.В пощата имаше още един пакет 1:1 с моя - бързо да си признае този за коготе е!
              Прикачени файлове
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Най сетне дойде момента и на моя ксенон ето малко снимки за сравнение.На практика свети много добре направо ден само дето се наложи да преработвам схемата на фаровете и сега късите ми се палят заедно с габаритите но пак за сметка на това нямам и за миг премигване на Ксенона.ХалогенКсенонХалоген КсенонГабаритиМонтажМамка му ето и първите проблеми 25.02.2008.Единия трансфертер не пали крушката всеки пат 2 от 10 .Въртях го как ли не другия пали и двете а тоя нито една, премигва и загасва.Моля някои ако разбира от тия транфертери да помага защото яко ми се здуха настроението .ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО.

r_osen@yahoo.com

Коментар

Айде и биксенона който бях поръчал дойде.Днес си го взех от пощата в Казанлък.Имаше още един колет да си признава веднага на който е.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хайде и аз да се похваля http://picasaweb.google.com/kolevste...tkata/Имам само един проблем. Типото е с една дупка за крушка, т.е. късите и дългите са на едно и в момента нямам дълги(май трябваше да взема би-ксеноня). Някой да е чувал за фар за типо с две дупки ? Поздрави
                    159 A3.000

Коментар

graveman: Те дългите ти ако не са биксенон просто няма смисъл да ги сравняваш с ксенона... Тъй, че голяма работа П.П. И какво се оказа - от 28 страници с мнения - 5 човека са с фалшиви ксенони... Или са повече, но не си признават?
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                        graveman: ...П.П. И какво се оказа - от 28 страници с мнения - 5 човека са с фалшиви ксенони... Или са повече, но не си признават?
                        според Анкетата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...467&highlight=засега за само 3-ма май проблемите при някои хора не са на ксенона , а от смущенията които той поражда.

Коментар

Tornado написа:
                          Айде и биксенона който бях поръчал дойде.Днес си го взех от пощата в Казанлък.Имаше още един колет да си признава веднага на който е.
                          Оказа се че е моя. Днеска го монтирах, сега чакам да се стъмни

Коментар

Winner25 написа:
                            Tornado написа:
                            Оказа се че е моя. Днеска го монтирах, сега чакам да се стъмни
                            На каква кола го монтираш давай да го видим?
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                              На VW Passat. Ето как свети:-с обикновенните халогенни крушки-с ксеноновите крушкиНе можах да направя хубави снимки погледнато срещу колата, но ето няколко:- на тази снимка свети всичкою: къси - ксенон, дълги-100вата, със синьо стъкло, халогени - 55вата обикновенни халогенни крушки:

Коментар

Winner25 написа:
                                Tornado написа:
                                На VW Passat.
                                ааана VW не може, само на FIAT :D много добре светятдобре са очертани, въреки че сигурно са на 10-на години рефлекторитетези 100 ватови на дългите не бих ги ползвал, ще ти прецакат рефлекторитесложи едни NightBreaker +90%
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X