Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде аз да съм четвъртия, но задължително ще почерпя :D

Коментар

doofiat написа:
      Ами да приканвам колегата да започне да идва на срещите в неделя. Голямо черпене му се задава

Коментар

ilkor написа:
        doofiat написа:
        Ами да приканвам колегата да започне да идва на срещите в неделя. Голямо черпене му се задава
        Илко искам и аз...
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз съм шести, само някой трябва да ми ги прати....
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Май съм седми...
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Не ми дава да направя плащане през pay pal за втора поръчка иска ми някакъв код за проверка който е на разпечатките за месеца.Мисля да си направя извлечение от банкомат ама дали ще има така наречения експанд код/четирицифрен/?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                Не ми дава да направя плащане през pay pal за втора поръчка иска ми някакъв код за проверка който е на разпечатките за месеца.Мисля да си направя извлечение от банкомат ама дали ще има така наречения експанд код/четирицифрен/?
                днес се регистрирах в пейпол, иска ми същия 4 цифрен код. доколкото разбрах и аз на разпечтката от преведените ми от тях 1.5 евро щяло да го пише. то хубаво, ама много разправия почва да ми се струва. и при вас ли е така?
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Тва е само втория път за проверка и после няма проблеми.

Коментар

Tornado написа:
                    С банкомата стана нали?
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

при мен не е такапоръчал съм 10-11 комплекта, както и още много неща от ebayявно при различните банки е различнопри мен примерно, ако надмина 1500 евро на година ще дойде този момент с 1,50 евро и код в разпечатката
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Tornado написа:
                        Тва е само втория път за проверка и после няма проблеми.
                        на мен ще ми е за първи път Enter Expanded Use Number -------------------------------------------------------------------------------- When you began enrollment in PayPal’s Expanded Use Program, we charged a ^1.50 EUR fee to your card.Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer. On this statement, you will see a ^1.50 EUR charge from PayPal. Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. Note that it may take 3-4 working days for the number to appear on your statement.
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Е то и на мен и утре ще опитам с извлечение от банкомат дали ще стане.Ако не стане в понеделник бегам в Биохим Търново т.е уникредит вече.

Коментар

Eто вече и изгърмял баласт, но днес го ремонтирах-излекувах и отново дори разчанчен тук на масата работи.Колеги, по - малко експерименти с ксеноните http://www2.imgshare.eu/i/UZI85392.jpghttp://www2.imgshare.eu/i/9ib85737.jpg
                            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Grancharov написа:
                              Eто вече и изгърмял баласт, но днес го ремонтирах-излекувах и отново дори разчанчен тук на масата работи.Колеги, по - малко експерименти с ксеноните http://www2.imgshare.eu/i/UZI85392.jpghttp://www2.imgshare.eu/i/9ib85737.jpg
                              Иииихииии, е какво му се е случило на този бласт???Дай подробности!

Коментар

@doofiat, при монтирането на първото реле(на единия фар), експериментирах по-вече от колкото трябва, май и тоя баласт без релето взе че изплющя Ама както се вижда, бързо го вкарах в пътя, не беше толкова жестоко-имало е и по-тежки изпълнения. Нали знаеш, в експеримента може да спечелиш, но по-често губиш
                                FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
                                X