Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мдааамного време ея ми прати кода на лично
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Grancharov написа:
      ogi28b написа:
      Дами и господа! Отново имаме участник, спечелил промоционално "примигване от къси към дълги"!! Елате ми сега повече.... Предлагам да го наречем "Примигването на JO" , на името на пионера в разрешаването на този досаден проблем - JO_666. А самото разрешаване на проблема се случи по съвсем друг повод... Разрешаването можем да го наречем "Промяната на Detron" , приложимо за всички видове Bravo/a/Marea, със старите схеми. Колега Грънчаров, сега не знам дали ще те изненадам неприятно ако ти кажа да обърнеш внимание на ксенона, когато присветваш със светлинен клаксон. Само помисли или виж какво се случва, и се замисли колко по-бързо ще ти гръмне някой елемент от системата - я баласт, я лампа.... нЕма страшно, всичко се лекува.НЕ! Инсталирането на релета няма да реши проблема.
      Каква промоция, какви 5 лева бе Колега оgi28b? Какво си тръгнал да се изживявяш на Светлинен"Boss"? Какво си тръгнал да се притесняваш за моите "баласти"(бих казал трансфертери) и лампи сякаш ти си ги купувал, я не се коси толкоз! Забележи, аз питам колеги които са монтирали xenon, а не Велики теоретици като теб. Относно схемите и решенията на колегите, които ти "промоцираш"- мойте уважения, гледал съм ги и ако аз реша, ще ги ползвам. И за твоя, може би най-голяма изненада и съжаление, при светлинен клаксон, няма, ама никакви смущения в късите ми светлини! Очаквах такъв отговор от теб, не съм изненадан, благодаря за вниманието!
      Еееее, колега първо честито !!!! Сега към темата то ogi28b се опитал да ти помогне но ти с тоя тон ........, а ако си гледал схемите както казваш и си чел темата ( http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=30 )щял си да разберш, че при светлинен клаксон не се смущват късите, а просто светват двата сектора на фара(дълги+къси), което води до скъсяване живота на ксенонa, а това си е вече личен избор дали ще преправяш схемата !!!! Ама четет бе, четете ........ :D :D :D :D :D :D :D
      Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

чакайте сега последно...при пуснати къси и клаксон ли е проблема?или при напълно загасени фарове и клаксон?

Коментар

на включени къси и светлинен клаксон
          FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX

Коментар

Добре бе, как разбрахте, че това примигване скъся живота на ксенона?????Вие да не искате да умирате с тия крушки! Що хвърляте хората в паника не знам.П.С. Ако някой има скрити заложби, да не се срамува, а да си подаде CV-то тук http://jobs.bg/f412187 Освен това не тръбете неща, в които не сте сигурни! Нека се констатира проблема, че съществува като такъв, а тогава ще му мислим.Колега, Оги виждам, че темите за фаровете и светлината ти е в стихията, ама малко избързваш със заключенията - то не беше тема как фаровете без лупи заслепявали, след това пък беше, че фаровете без лупи няма ли рязка граница и били опасни дори (крайно мнение), друга тема, че се скъсявал живота на ксенона и т.н.

Коментар

doofiat написа:
              Добре бе, как разбрахте, че това примигване скъся живота на ксенона?????Вие да не искате да умирате с тия крушки! Що хвърляте хората в паника не знам.
              Като прочетеш упътването на ксенон комплекта, там го пише !!!Не не искаме да умираме с крушките, но от не правилна употребе е възможно да дадът по-рано дефект, и псле ще има ам това е голям боклук купих го и то взе че се прее*а и такива подобни !!!Не хвърляме никои в паника нали затова е този форум за да обсъждаме мнения и да направим така че закупения продукт(без значение какъв е) да се използва най-рационално !!!! :D :D :D
              Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

JO_666 написа:
                doofiat написа:
                Добре бе, как разбрахте, че това примигване скъся живота на ксенона?????Вие да не искате да умирате с тия крушки! Що хвърляте хората в паника не знам.
                Като прочетеш упътването на ксенон комплекта, там го пише !!!Не не искаме да умираме с крушките, но от не правилна употребе е възможно да дадът по-рано дефект, и псле ще има ам това е голям боклук купих го и то взе че се прее*а и такива подобни !!!Не хвърляме никои в паника нали затова е този форум за да обсъждаме мнения и да направим така че закупения продукт(без значение какъв е) да се използва най-рационално !!!! :D :D :D
                Е добре, кое му е рационалното, да бъркаш/късап жички, да мислиш схеми и накрая да се окаже, че разликата е една седмица повече или месец повече след като си изкарал с тях 7-8 месеца или година. Е мерси

Коментар

Снощи монтирах и моя ксенон.Разликата е огромна.Поиграх си малко повече и сложих и релета.Единственото неприятно нещо е жълтеникавата светлина от габаритните крушки.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Вчера и аз поръчах най накрая ...Гледам че от картата са ми дръпнали 102.31лв тъй че това е актуалната цена.

Коментар

Забравих да спомена,че трудно намерих място за баластите.Имах проблем и със закрепването им.Дано да не ги изгубя някъде.
                      Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                        Снощи монтирах и моя ксенон.Разликата е огромна.Поиграх си малко повече и сложих и релета.Единственото неприятно нещо е жълтеникавата светлина от габаритните крушки.
                        има 2 варианта или да ги махнеш или да си поръчаш от сайта и за габарите. аз гледах едни вчера и точно това си мислех, но не се задълбочих и е възможно да не са били баш габарити. а се чудя те как се палят, или просто не са ксенон, а са белички.
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Купих преди малко два диода с цокъл.Добре станаха.
                          Octavia RS

Коментар

pakumba написа:
                            Red Storm написа:
                            има 2 варианта или да ги махнеш или да си поръчаш от сайта и за габарите. аз гледах едни вчера и точно това си мислех, но не се задълбочих и е възможно да не са били баш габарити. а се чудя те как се палят, или просто не са ксенон, а са белички.
                            Белите "крушки" от сайта са всъщност светодиодни. Но няма светодиод който да може да свети колкото 5 ватова крушка на тази цена ...Тъй че ще са наистина бели но в пъти по слаби.

Коментар

те габарите играят роля при изгоряла крушка на скъситеда се вижда в тъмното че е кола, а не мотор :D въпреки лудото светеke на ксенона, пустия му габарит се забелязва с жълтия си цвят :D

Коментар

sev написа:
                                те габарите играят роля при изгоряла крушка на скъситеда се вижда в тъмното че е кола, а не мотор :D въпреки лудото светеke на ксенона, пустия му габарит се забелязва с жълтия си цвят :D
                                Охооо това бе първата ми работа на следващия ден.Да поставя диоди на габаритите ,че иначе разликата направо загрозява.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X