мдааамного време ея ми прати кода на лично
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Grancharov написа:ogi28b написа:Дами и господа! Отново имаме участник, спечелил промоционално "примигване от къси към дълги"!! Елате ми сега повече.... Предлагам да го наречем "Примигването на JO" , на името на пионера в разрешаването на този досаден проблем - JO_666. А самото разрешаване на проблема се случи по съвсем друг повод... Разрешаването можем да го наречем "Промяната на Detron" , приложимо за всички видове Bravo/a/Marea, със старите схеми. Колега Грънчаров, сега не знам дали ще те изненадам неприятно ако ти кажа да обърнеш внимание на ксенона, когато присветваш със светлинен клаксон. Само помисли или виж какво се случва, и се замисли колко по-бързо ще ти гръмне някой елемент от системата - я баласт, я лампа.... нЕма страшно, всичко се лекува.НЕ! Инсталирането на релета няма да реши проблема.Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Добре бе, как разбрахте, че това примигване скъся живота на ксенона?????Вие да не искате да умирате с тия крушки! Що хвърляте хората в паника не знам.П.С. Ако някой има скрити заложби, да не се срамува, а да си подаде CV-то тук http://jobs.bg/f412187 Освен това не тръбете неща, в които не сте сигурни! Нека се констатира проблема, че съществува като такъв, а тогава ще му мислим.Колега, Оги виждам, че темите за фаровете и светлината ти е в стихията, ама малко избързваш със заключенията - то не беше тема как фаровете без лупи заслепявали, след това пък беше, че фаровете без лупи няма ли рязка граница и били опасни дори (крайно мнение), друга тема, че се скъсявал живота на ксенона и т.н.
Коментар
-
doofiat написа:Добре бе, как разбрахте, че това примигване скъся живота на ксенона?????Вие да не искате да умирате с тия крушки! Що хвърляте хората в паника не знам.Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:doofiat написа:Добре бе, как разбрахте, че това примигване скъся живота на ксенона?????Вие да не искате да умирате с тия крушки! Що хвърляте хората в паника не знам.
Коментар
-
Red Storm написа:Снощи монтирах и моя ксенон.Разликата е огромна.Поиграх си малко повече и сложих и релета.Единственото неприятно нещо е жълтеникавата светлина от габаритните крушки.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Red Storm написа:Снощи монтирах и моя ксенон.Разликата е огромна.Поиграх си малко повече и сложих и релета.Единственото неприятно нещо е жълтеникавата светлина от габаритните крушки.
Коментар
-
sev написа:те габарите играят роля при изгоряла крушка на скъситеда се вижда в тъмното че е кола, а не мотор :D въпреки лудото светеke на ксенона, пустия му габарит се забелязва с жълтия си цвят :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар