Взех гиииии.Казаха,че днес щели да ги връщат обратно.защото не са ме намерили на посочения адрес.Не ми се занимаваше да ги нахраня хубаво рано-рано.Нали всичко приключи. Благодарности на sev.Не го познавам лично,но свърши работа.Като се видим ще се реванширам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Предстои ми подновяване на автокаско и въпроса е как да ги вкарам в каското тези ксенони.С копие от фактурка и касова бележка дали ще мине номера.Ако някой има такива и желае да услужи моля.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tакааa, вече съм с xenon - ови къси светлини. Направените снимки обаче нямат добър фокус. Утре ще повторя снимането. Дори вече направих нощен преход до Черноморец. Снимките са си снимки, важно е че съм доволен от новите светлини, по-добри са си. Трябва само да свикна с новия нюанс на светлината :D Отново благодаря на Sev за отзивчивостта.Имам въпрос, ако някой е монтирал xenon-a с релета, да сподели има ли го това мигане при къси/дълги. Благодаря!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Grancharov написа:Имам въпрос, ако някой е монтирал xenon-a с релета, да сподели има ли го това мигане при къси/дълги. Благодаря!
Коментар
-
ogi28b написа:Дами и господа! Отново имаме участник, спечелил промоционално "примигване от къси към дълги"!! Елате ми сега повече.... Предлагам да го наречем "Примигването на JO" , на името на пионера в разрешаването на този досаден проблем - JO_666. А самото разрешаване на проблема се случи по съвсем друг повод... Разрешаването можем да го наречем "Промяната на Detron" , приложимо за всички видове Bravo/a/Marea, със старите схеми. Колега Грънчаров, сега не знам дали ще те изненадам неприятно ако ти кажа да обърнеш внимание на ксенона, когато присветваш със светлинен клаксон. Само помисли или виж какво се случва, и се замисли колко по-бързо ще ти гръмне някой елемент от системата - я баласт, я лампа.... нЕма страшно, всичко се лекува.НЕ! Инсталирането на релета няма да реши проблема.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Re: относно доставка на пратката..
StanioBravata написа:колеги как разбирате че пратката е престигнала в София та да я чакама да дойде в Пловдив след като на сайта на Българските пощи като напиша номера не ми дава никаква информация.
Коментар
-
Re: за пратката
StanioBravata написа:и моите са с RA като твоите обаче като го напиша при мен ништо не излиза не е като при теб пише ми следното - No information, please check your item identifier какво да проверявам като аз го копирам Направо незнам какво да правяBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Re: за пратката
StanioBravata написа:и моите са с RA като твоите обаче като го напиша при мен ништо не излиза не е като при теб пише ми следното - No information, please check your item identifier какво да проверявам като аз го копирам Направо незнам какво да правя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар