Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взех гиииии.Казаха,че днес щели да ги връщат обратно.защото не са ме намерили на посочения адрес.Не ми се занимаваше да ги нахраня хубаво рано-рано.Нали всичко приключи. Благодарности на sev.Не го познавам лично,но свърши работа.Като се видим ще се реванширам.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

тези хора в пощите ме учудват всеки денпо принцип трябва да ги задържат 15 или 20 дни и да ти оставят известие...
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Предстои ми подновяване на автокаско и въпроса е как да ги вкарам в каското тези ксенони.С копие от фактурка и касова бележка дали ще мине номера.Ако някой има такива и желае да услужи моля.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

фарове

на цена която е при доставка е ниска и няма много да ти свърши работа незнам от сервизие какво им пише на фактурата да не им пише № на колата може от там да е поне 280 лв и тогава има файда
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Tакааa, вече съм с xenon - ови къси светлини. Направените снимки обаче нямат добър фокус. Утре ще повторя снимането. Дори вече направих нощен преход до Черноморец. Снимките са си снимки, важно е че съм доволен от новите светлини, по-добри са си. Трябва само да свикна с новия нюанс на светлината :D Отново благодаря на Sev за отзивчивостта.Имам въпрос, ако някой е монтирал xenon-a с релета, да сподели има ли го това мигане при къси/дълги. Благодаря!
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Алелуя. След 19 дневна борба и изпращане на мейли всеки ден най накрая ги изпратиха. Сега ако ги чакам и толкова време да пристигнат. Ще се окажа най големият карък. Сърбат ме ръцете вече за монтажа им.
              FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX

Коментар

Grancharov написа:
                Имам въпрос, ако някой е монтирал xenon-a с релета, да сподели има ли го това мигане при къси/дълги. Благодаря!
                Дами и господа! Отново имаме участник, спечелил промоционално "примигване от къси към дълги"!! Елате ми сега повече.... Предлагам да го наречем "Примигването на JO" , на името на пионера в разрешаването на този досаден проблем - JO_666. А самото разрешаване на проблема се случи по съвсем друг повод... Разрешаването можем да го наречем "Промяната на Detron" , приложимо за всички видове Bravo/a/Marea, със старите схеми. Колега Грънчаров, сега не знам дали ще те изненадам неприятно ако ти кажа да обърнеш внимание на ксенона, когато присветваш със светлинен клаксон. Само помисли или виж какво се случва, и се замисли колко по-бързо ще ти гръмне някой елемент от системата - я баласт, я лампа.... нЕма страшно, всичко се лекува.НЕ! Инсталирането на релета няма да реши проблема.

Коментар

нищо няма да гръмнев баластите има защита, която пази точно от проблеми при много бързо включване/изключване :D

Коментар

относно доставка на пратката..

колеги как разбирате че пратката е престигнала в София та да я чакама да дойде в Пловдив след като на сайта на Българските пощи като напиша номера не ми дава никаква информация.
                    Fiat Brava 1.6 16v 103 / 1999

Коментар

ogi28b написа:
                      Дами и господа! Отново имаме участник, спечелил промоционално "примигване от къси към дълги"!! Елате ми сега повече.... Предлагам да го наречем "Примигването на JO" , на името на пионера в разрешаването на този досаден проблем - JO_666. А самото разрешаване на проблема се случи по съвсем друг повод... Разрешаването можем да го наречем "Промяната на Detron" , приложимо за всички видове Bravo/a/Marea, със старите схеми. Колега Грънчаров, сега не знам дали ще те изненадам неприятно ако ти кажа да обърнеш внимание на ксенона, когато присветваш със светлинен клаксон. Само помисли или виж какво се случва, и се замисли колко по-бързо ще ти гръмне някой елемент от системата - я баласт, я лампа.... нЕма страшно, всичко се лекува.НЕ! Инсталирането на релета няма да реши проблема.
                      Каква промоция, какви 5 лева бе Колега оgi28b? Какво си тръгнал да се изживявяш на Светлинен"Boss"? Какво си тръгнал да се притесняваш за моите "баласти"(бих казал трансфертери) и лампи сякаш ти си ги купувал, я не се коси толкоз! Забележи, аз питам колеги които са монтирали xenon, а не Велики теоретици като теб. Относно схемите и решенията на колегите, които ти "промоцираш"- мойте уважения, гледал съм ги и ако аз реша, ще ги ползвам. И за твоя, може би най-голяма изненада и съжаление, при светлинен клаксон, няма, ама никакви смущения в късите ми светлини! Очаквах такъв отговор от теб, не съм изненадан, благодаря за вниманието!
                      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Re: относно доставка на пратката..

StanioBravata написа:
                        колеги как разбирате че пратката е престигнала в София та да я чакама да дойде в Пловдив след като на сайта на Българските пощи като напиша номера не ми дава никаква информация.
                        ето ти моя кодкато ти се изпише същото с твоя, значи са в Софияобикновено на 2-рия ден след това са в клоновете в странатаRA239987510HKако кодът ти не е с RA, а с CP - няма да се появи в сайта на пощите...

Коментар

за пратката

и моите са с RA като твоите обаче като го напиша при мен ништо не излиза не е като при теб пише ми следното - No information, please check your item identifier какво да проверявам като аз го копирам Направо незнам какво да правя

Коментар

Re: за пратката

StanioBravata написа:
                            и моите са с RA като твоите обаче като го напиша при мен ништо не излиза не е като при теб пише ми следното - No information, please check your item identifier какво да проверявам като аз го копирам Направо незнам какво да правя
                            още не са пристигнали и затова ти пише така
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Re: за пратката

StanioBravata написа:
                              ми даоще ги нямакога са напуснали Хонг Конг?

Коментар

за пратката

Хонг Конг са напусннали на 12,1,08 така пише на тяхните пощи но от тогава до сега доста време мина вече Сигурно са се загубили някъде да взема да им пиша ли

Коментар

Working...
                                X