Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

HCO написа:
    Ксеноняяяяя :DЗнаете ли как викат в Перник на теглича ?Парктроник :D Муаахахахахахах Казаха ми го преди малко и го пиша за да разведря обстановката че се изнервихме с колегите от чакане :D
    Малиии как го мразя тоя парктроник.Гледам има разни ъглошлайф машинки на батерии и май ще режем такива навирени парктроници скоро.Като имаш такова джилязо и не го ползваш по добре го прибирай в багажника.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Ухаааа следващата седмица по нашите пътища ще има ксеноново сияние.
      И снимкииии, за да разберем как са ни регулирани фаровете, как светят, каква светлинна мощност в [lm] отдават, колко ни е осветеността в [lx], какво непозволено разсейване на светлина в [% ] имаме - нагоре, в страни ако щете и назад
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Grancharov написа:
        Tornado написа:
        Ухаааа следващата седмица по нашите пътища ще има ксеноново сияние.
        И снимкииии, за да разберем как са ни регулирани фаровете, как светят, каква светлинна мощност в [lm] отдават, колко ни е осветеността в [lx], какво непозволено разсейване на светлина в [% ] имаме - нагоре, в страни ако щете и назад
        С Bi-Xenona ще ме мислят за НЛО на колела
        Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
        IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
        1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
        2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

doofiat написа:
          Grancharov написа:
          Да, дааа, в София сааа
          Сега докато дойдат до Бургас........
          днес са отпътували за Бургас тия пощи много бачкатда не повярва човек
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

добре де ,за фиатите не е ли по-добре би ксенонче да се сложи ,нали и двете крушки са Н1 p.s.да взема да си поръчам и аз едни .Колега SEV ,дали е възможно да ми поръчаш едни и т.н. ,да не се занимавам с рег.по сайтове ако има проблем с митници аз ще го оправя почерпката е задължителна
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Да попитам нещо свързано с фаровете. Вчера ми се отчупи единия държач на фара (този, който държи фара от вътрешната му страна - откъм решетката). Гледам, че и предишния собственик го е бил залепил с нещо като силикон. Въпросът ми е с какво бихте ме посъветвали да го залепя - с някакво лепило, горещ силикон или с какво, за да стане ако може поне малко по-здрав от предишното лепене ?
              Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

поксипол или епоксидна смола, като ползваш армировка примерно малко марля, или ако ти се играе с тънки бургийки правиш 2 малко дупчици и пъхаш телчета и всичко хубаво със епоксидна смола. ама много добре разбъркана преди това.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Вярно,и моите са в София.Сега докато пристигнат във Филибе...
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Айде моя ксенон е вече в ръцете ми.В събота беше в София и току що си го взех от пощата в Казанлък.Толкова марки и аз не бях виждал на колет.Довечера след работа мисля да направя само единия фар и имам поне сравнение.Нали не пречи ако единия е ксенон ,а другия обикновен.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

tomazo написа:
                      добре де ,за фиатите не е ли по-добре би ксенонче да се сложи ,нали и двете крушки са Н1 p.s.да взема да си поръчам и аз едни .Колега SEV ,дали е възможно да ми поръчаш едни и т.н. ,да не се занимавам с рег.по сайтове ако има проблем с митници аз ще го оправя почерпката е задължителна
                      няма проблем :D

Коментар

Tornado написа:
                        Довечера след работа мисля да направя само единия фар и имам поне сравнение.Нали не пречи ако единия е ксенон ,а другия обикновен.
                        не пречисамо другите участници в движението ще те гледат като НЛОно ще направиш добър експериментчакаме снимки да видим разликата между халоген и ксенон :D

Коментар

Tornado написа:
                          Айде моя ксенон е вече в ръцете ми.В събота беше в София и току що си го взех от пощата в Казанлък.Толкова марки и аз не бях виждал на колет.Довечера след работа мисля да направя само единия фар и имам поне сравнение.Нали не пречи ако единия е ксенон ,а другия обикновен.
                          Ники, погледни в какво състояние са фаровете, преди да монтираш крушката!Ако трябва ги измии и ще има по-добър резултат
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

днес е ден за монтаж :D чакаме резултати и от Наскода видим тоя би-ксенон как свети

Коментар

Tornado написа:
                              И мойте са в ръцете ми, току що ги взех. Мислих си, че Торнадо вече снимки е показал
                              FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

още едно уточнениепроследяването на пратката в БГ става бавно или изобщо не фунционирапримерно фаровете на Tornado и Grancharovв събота баха в Софияи хората съответно днес си ги взеха от Казанлък и Бургаса в сайта на пощите няма такова инфос две думи като видите че са пратени от София към вас, изчакайте 1 ден и на по-следващия си ги търсете в пощата

Коментар

Working...
                                X