абе не знам ама наскоро едно х5 с ксенон мноо ясно като ме мина и пред него бял ден, пък аз на габарит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
pakumba написа:абе не знам ама наскоро едно х5 с ксенон мноо ясно като ме мина и пред него бял ден, пък аз на габарит.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
petar2202 написа:Гледам,че доста хора са навити за ксенон.Да вземем да се съберем една групичка и да си поръчаме една голяма пратка.Че да хванем някоя отстъпка.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенони
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенониBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенониFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенони
Коментар
-
Аз въпреки доброто ми желание за ксенон реших да инвестирам в ламбда контрол - все пак ще ми пести пари и подобри динамиката на газ, а след месец-два - тогава ксенончетата.Не че нямам мерак де, ама не искам да си развалям отношениято с жената. Тя предпочита да ми ползва кредитната карта за поръчки от www.laredoute.fr вместо на ксенони ... То не че и аз не съм си поръчал доста неща от там за последните няколко месеца де...Иначе снощи си избърсах фаровете със сняг и прогледнахAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Я да ви питам, че ме заинтригувахте с тези спорове относно 4100К и 6000К и др.Кое определя дали свети 4100К и 6000К - крушката или бласта?! Според мен крушката си е примерно 6000К, а ако реша мога да си взема крушка 4100К няма да сменям бласт. Тогава за какво се тръшкате дали ще е 4100К или 6000К или 10000К след като крушката го определя? Отивате, купувате си крушка с колкото К искате и сте си доволни :D :D :D
Коментар
-
doofiat написа:Я да ви питам, че ме заинтригувахте с тези спорове относно 4100К и 6000К и др.Кое определя дали свети 4100К и 6000К - крушката или бласта?! Според мен крушката си е примерно 6000К, а ако реша мога да си взема крушка 4100К няма да сменям бласт. Тогава за какво се тръшкате дали ще е 4100К или 6000К или 10000К след като крушката го определя? Отивате, купувате си крушка с колкото К искате и сте си доволни :D :D :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар