Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе не знам ама наскоро едно х5 с ксенон мноо ясно като ме мина и пред него бял ден, пък аз на габарит.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

X5 :D и все пак зависи колго гъста е мъглата
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

pakumba написа:
        абе не знам ама наскоро едно х5 с ксенон мноо ясно като ме мина и пред него бял ден, пък аз на габарит.
        То това е не щото вижда идеално, а защото си мисли че е хванал Дедо Боже за шлифера...Лошото е че тия тъпаци рискуват не само своя живот, но и този на хората в отсрещните коли.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Гледам,че доста хора са навити за ксенон.Да вземем да се съберем една групичка и да си поръчаме една голяма пратка.Че да хванем някоя отстъпка.

Коментар

petar2202 написа:
            Гледам,че доста хора са навити за ксенон.Да вземем да се съберем една групичка и да си поръчаме една голяма пратка.Че да хванем някоя отстъпка.
            И аз това предложих ама се оказа, че на митницата има проблеми щото става много тежка пратката и ги обминяват нещо там. (дори да са 2 бр.)
            Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
            MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
            Engine Stamp: 176B9.000
            Version Code: 176BV
            Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

има отстъпка за над 10 брояобаче не си заслужава чакането и евентуалното митоако някой има проблем с поръчването да ми пишеще поръчаме

Коментар

Аз продължавам да се боря с поръчката на тези ксенони. Писах им mail, че е объркан mail-a на поръчката изпратих им ID номера от paypal да видят, че са преведени парите. Никакъв отговор втори ден. Вече незнам какво става.
                FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX

Коментар

Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенони

Коментар

ogi28b написа:
                    Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенони
                    Има такива 4300К, ама са трудни за намиране Мен не можеш да ме убедиш, нали знаеш
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ogi28b написа:
                      Оги аз от там дето си взех ксенона има и 4300К !!!! Аз съм с 5000К !!!!
                      Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Абе на S класата изобщо не прилича на 4300К фабричния, по-към 8000К отива :D

Коментар

ogi28b написа:
                          в този магазин има само 6000Кпо принцип на други места има и 4300не са чак толкова трудни за намиране

Коментар

Аз въпреки доброто ми желание за ксенон реших да инвестирам в ламбда контрол - все пак ще ми пести пари и подобри динамиката на газ, а след месец-два - тогава ксенончетата.Не че нямам мерак де, ама не искам да си развалям отношениято с жената. Тя предпочита да ми ползва кредитната карта за поръчки от www.laredoute.fr вместо на ксенони ... То не че и аз не съм си поръчал доста неща от там за последните няколко месеца де...Иначе снощи си избърсах фаровете със сняг и прогледнах

Коментар

Я да ви питам, че ме заинтригувахте с тези спорове относно 4100К и 6000К и др.Кое определя дали свети 4100К и 6000К - крушката или бласта?! Според мен крушката си е примерно 6000К, а ако реша мога да си взема крушка 4100К няма да сменям бласт. Тогава за какво се тръшкате дали ще е 4100К или 6000К или 10000К след като крушката го определя? Отивате, купувате си крушка с колкото К искате и сте си доволни :D :D :D

Коментар

doofiat написа:
                                Я да ви питам, че ме заинтригувахте с тези спорове относно 4100К и 6000К и др.Кое определя дали свети 4100К и 6000К - крушката или бласта?! Според мен крушката си е примерно 6000К, а ако реша мога да си взема крушка 4100К няма да сменям бласт. Тогава за какво се тръшкате дали ще е 4100К или 6000К или 10000К след като крушката го определя? Отивате, купувате си крушка с колкото К искате и сте си доволни :D :D :D
                                Да ама Добри, 2бр крушки в БГ струват колкото половоната или дори целия комплект от тези, които поръчвате.Така че за това е спора.Иначе - да, светлината зависи от вида на крушката.То има и обикновени(халогенови) крушки с различна цветова температура.

Коментар

Working...
                                X