Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз влизам в акаунта му и няма нито едно съобщение. Явно не е направил поръчката като хората. Той ми показа разпечатка която си е направил там има някакъв ID номер но това е от PAY PAL
    FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX

Коментар

нещо не е както трябваняма как да няма поръчка, а да е платеновлез в акаунта и дай един "print screen" на лично съобщение
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Коментар

Marea Bipower много са ти високо фаровете. затва не ти светят добре. все пак по снимката не мога да преценя добре, но във всички случаи не са както трябва
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

И аз това го останових по факта, че вече когато взимам приятелката от тях няма нужда да й звъня по телефона щото тия пущини директно в стаята и светят. Добре де ходих в друмник да ги регулират, ходих в Пежо на Ботевградско шосе и пак са си така, или ми взимат само по 20лв. за реглаж и нищо не правят или фаровете са си кофти. Не знам какво да правя вече пробвах и сам да ги регулирам ама определено нищо не се получи.

Коментар

аз моите на око съм си ги регулирал и са в пъти по-добре от твоите, много е елементарно- отиваш на тъмна улица, без лампи, караш някой да застане пред единия фар плътно, за да не те обърква и да го закрие, или просто го разкачаш от буксата и си намерсваш първо единия после другия. на къси десния трябва да бие малко пред левия, около 2-3 метра. трябва и финна настройка, защото като си пред колата може да ти изглежда добре, но като се качиш и потеглиш и си в движение малко ще са ти наблизо или надалече. вече със съвсем малко настройка ще се оправят- е, няма да с перфектни, но в сравнение със сегашния ти реглаж ще са много по-добре
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

свали десния фар, очевидно е. Сваляй го докато хоризонталната му черта се израавни с тази на левия фар и пробвай така да покараш.

Коментар

не поръчвайте повече от 1 комплект, както писа колегата rustonи без това не излиза по-евтинонай-добре е да се поръчат отделно през 2-3 дни, или заедно но на различни адресизащото иначе пратката става над 2 кг и се бави многоне се плаща мито, но чакането е с около 20 дни повече

Коментар

Тази сутрин и моите ксенонови фарове пристигнаха. Като се посгрее времето, ще пробвам да ги монтирам.
                    Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

а някой би ли ми обяснил как седи въпроса за Н1 БИ-ксенон. в сайта не видях такава оферта, фаровете ми са без лупи ако има значение. какво представлява системата и мога ли първо да сложа къси и ако се изкефя да добавя и дълги или е една обща система и ще се наложи да махна късите
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        а някой би ли ми обяснил как седи въпроса за Н1 БИ-ксенон. в сайта не видях такава оферта, фаровете ми са без лупи ако има значение. какво представлява системата и мога ли първо да сложа къси и ако се изкефя да добавя и дълги или е една обща система и ще се наложи да махна късите
                        Биксенонът е система, която се вгражда на местата на комбинирана крушка за къси и дълги светлини и чрез някакъв механизъм премества 1 и съща крушка в положение за къси или дълги светлини. Понеже при Н1 са или само къси, или само дълги, или фарчетата за мъгла, няма как да има биксенон и затова и никъде няма да видиш да се предлага биксенон за Н1. Иначе спокойно можеш първо да си сложиш на късите светлини и вероятно после ще установиш, че не ти е нужно да слагаш ксенони на дългите, защото дългите и без това си светят добре и с обикновени крушки.
                        Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

pakumba написа:
                          За биксенон мисля, че трябват 2 отделни комплекта H1.
                          BRAVO 1.6 16V

Коментар

pakumba написа:
                            трябва да купиш два отделни комплекта Н1просто при нас има отделни крушки за къси и дългище имаш общо 4 баластаако купиш първо къси и после дълги няма да се налага да преправяш нищодвете системи са отделнибиксенон има само при системите с обща крушка за къси и дълги - примерно Н4

Коментар

ясно. а има ли някой колега с би-ксенон на браво/а/мареа да покаже евентуално дългите как светят. ще ми се да си ги има, като гледам при силно намалена видимост как перкат тея с ксенона, а аз виждам на 5 метра...
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                                ясно. а има ли някой колега с би-ксенон на браво/а/мареа да покаже евентуално дългите как светят. ще ми се да си ги има, като гледам при силно намалена видимост как перкат тея с ксенона, а аз виждам на 5 метра...
                                при мъгла ксенона не помага, а пречи както другите светлиниако имаш ксенон долу ниско на халогените ще има ползаза тези които пускат дълги при мъгла...не знам какво да кажа

Коментар

Working...
                                X