Оф дано да стане не ,че ми за парите ама ми е мерак.И все още не мога да си вляза в акаунта който съм направил кво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Колеги изскам и аз да питам нещо. Поръчах и аз ксенони от този сайт през акаунт на мой колега но се оказа че си е объркал меила и сега немога да видя тракинг кода. Как ще разбера кога е пристигнал колета и за колко време горе доло пристига ? Благодаря предварително.FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX
Коментар
-
xarixito написа:Колеги изскам и аз да питам нещо. Поръчах и аз ксенони от този сайт през акаунт на мой колега но се оказа че си е объркал меила и сега немога да видя тракинг кода. Как ще разбера кога е пристигнал колета и за колко време горе доло пристига ? Благодаря предварително.
Коментар
-
ogi28b написа:doofiat нещо този фар десния, защо изгледа толкова зле, все едно не свети? Изобщо я няма тази ярка част в центъра както на левия?Мислех да сваля фара и да опитам с прахосмукачка, но дали ще стане не знам.Тази събота пак ще пробвам с четката да позачистя леглото, защото може да има и още боклучета.И мен много ме дразни това тъмно петно, но иначе рефлектора си е ок.Оградените зони ми липсват. Явно има нещо, което пречи на светлината да премине през малките процепи на цилиндъра, в който е крушката.
Коментар
-
Колеги,малко извън темата,обаче искам да попитам дали с този ксенон ви свети по-силно,защото аз не открих кой знае каква разлика с куршка осрам силвърстар,спрямо предната.Доколкото изчетох мнения,то осветеноста е доста по-добра,но пък честно казано докато бях по пътищата на страната псувах всеки с такива фарове,защото ме подблещаваха много!
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
xarixito написа:Колеги изскам и аз да питам нещо. Поръчах и аз ксенони от този сайт през акаунт на мой колега но се оказа че си е объркал меила и сега немога да видя тракинг кода. Как ще разбера кога е пристигнал колета и за колко време горе доло пристига ? Благодаря предварително.
Коментар
-
dudulia написа:Колеги,малко извън темата,обаче искам да попитам дали с този ксенон ви свети по-силно,защото аз не открих кой знае каква разлика с куршка осрам силвърстар,спрямо предната.Доколкото изчетох мнения,то осветеноста е доста по-добра,но пък честно казано докато бях по пътищата на страната псувах всеки с такива фарове,защото ме подблещаваха много!
Коментар
-
dudulia написа:Колеги,малко извън темата,обаче искам да попитам дали с този ксенон ви свети по-силно,защото аз не открих кой знае каква разлика с куршка осрам силвърстар,спрямо предната.Доколкото изчетох мнения,то осветеноста е доста по-добра,но пък честно казано докато бях по пътищата на страната псувах всеки с такива фарове,защото ме подблещаваха много!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар