Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оф дано да стане не ,че ми за парите ама ми е мерак.И все още не мога да си вляза в акаунта който съм направил кво да правя?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ето обещаните снимки на фаровете ми без лупи с ксенон от сайта.
      Прикачени файлове

Коментар

И още една :D
        Прикачени файлове

Коментар

Tornado написа:
          Оф дано да стане не ,че ми за парите ама ми е мерак.И все още не мога да си вляза в акаунта който съм направил кво да правя?
          ако не те затруднява препрати ми мейлите които имаш
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колеги изскам и аз да питам нещо. Поръчах и аз ксенони от този сайт през акаунт на мой колега но се оказа че си е объркал меила и сега немога да видя тракинг кода. Как ще разбера кога е пристигнал колета и за колко време горе доло пристига ? Благодаря предварително.
            FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX

Коментар

xarixito написа:
              Колеги изскам и аз да питам нещо. Поръчах и аз ксенони от този сайт през акаунт на мой колега но се оказа че си е объркал меила и сега немога да видя тракинг кода. Как ще разбера кога е пристигнал колета и за колко време горе доло пристига ? Благодаря предварително.
              Ще ти изпратят известие от пощата на адреса, който си посочил.Според наблюдения 2 дни след поръчката, ксеноните напускат Хонг Конг. След това брой от 7 до 10 работни дни и ще ти изпратят известие, че имаш малък пакет.Трагинг кода ти трябва през първите два дни, за да видиш кога е потеглил пакета и след това чак след 7-10 дни, за да видиш кога е пристигнал ксенона в България.

Коментар

doofiat нещо този фар десния, защо изгледа толкова зле, все едно не свети? Изобщо я няма тази ярка част в центъра както на левия?

Коментар

ogi28b написа:
                  doofiat нещо този фар десния, защо изгледа толкова зле, все едно не свети? Изобщо я няма тази ярка част в центъра както на левия?
                  Преди време си купих една четчица за бойчки и я пъхнах в леглото на крушките. В леглото на десния фар имаше някакви боклуци, който паднаха върху рефлектора. Чудя се как да изсмуча тези боклуци? Мислех да сваля фара и да опитам с прахосмукачка, но дали ще стане не знам.Тази събота пак ще пробвам с четката да позачистя леглото, защото може да има и още боклучета.И мен много ме дразни това тъмно петно, но иначе рефлектора си е ок.Оградените зони ми липсват. Явно има нещо, което пречи на светлината да премине през малките процепи на цилиндъра, в който е крушката.
                  Прикачени файлове

Коментар

Колеги,малко извън темата,обаче искам да попитам дали с този ксенон ви свети по-силно,защото аз не открих кой знае каква разлика с куршка осрам силвърстар,спрямо предната.Доколкото изчетох мнения,то осветеноста е доста по-добра,но пък честно казано докато бях по пътищата на страната псувах всеки с такива фарове,защото ме подблещаваха много!
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

xarixito написа:
                      тракинг кода го има и в сайта - влизаш с име и парола и гледаш MY ACCOUNTщракаш на поръчката и най-долу го има кода (ако са вече изпратени естествено)иначе за около ден-два фаровете са в пощите на ХК, и след още ден вече пътуватслед 6-7 дни са в Българияпонякога има забавяне с по още 1-2 дена

Коментар

dudulia написа:
                        Колеги,малко извън темата,обаче искам да попитам дали с този ксенон ви свети по-силно,защото аз не открих кой знае каква разлика с куршка осрам силвърстар,спрямо предната.Доколкото изчетох мнения,то осветеноста е доста по-добра,но пък честно казано докато бях по пътищата на страната псувах всеки с такива фарове,защото ме подблещаваха много!
                        определено има ефект и то голяма колкото до заслепяванетомного хора карат с нерегулирани фарове и се чудят защо не им светяттръгват да дават пари за хубави крушки и накрай си купуват ксенонно не се постарават да ги регулиратпредстави си такива фарове с ксенонови крушки....

Коментар

dudulia написа:
                          Колега, според мен за да не виждаш разлика значи, че не са ти регулирани добре фаровете.Да споделя само, че съм ходил за регулиране на фарове в сервизи над 5 пъти. След поставянето на ксенона реших сам да си ги регулирам и мисля, че съм се справил (виж снимките по-горе).

Коментар

Еее и аз вече имам тракинг код на мейла дано скоро дойдат тези ксенони.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ето обещаните снимки от мен!Забележка:Снимано с 1,3мп гсм камеранаклон на колата леко на пред,разстояние 4 метра, първата снимка повечко и наклон назад!
                              Прикачени файлове
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

още една
                                Прикачени файлове
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine