Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    JO_666 написа:
    Slavi_Lancia написа:
    Абре как ги снимате тея клипчета да ви се чуди човек на акъла, на някои сега ще му стане много ясно как светят!!! Първа грешка , халогените не трябваше да светят от тях се меши светлината, 2ра грешка няма никъв смисъл да се снима срещу фаровете нито цвета които дава камерата е реален нито на някои е потребен този кадър. Ксенон се снима по един единствен начин. от шофиорското място напред за да се види колко и как се осветява пътя, имали тъмни и неосветени участъци(макар че това за всеки комплект си е различно) Аиде имате възможност да се поправите за да видим аджеба как и колко светят фаровете ти!
    Това клипче не съм го пуснал за да се види как свети ксенона а самото запалване, а сега вче съм качил и снимки, на които съм с изключени халогени !!!!
    Колега, харесва ми как свети ксенона при теб И фаровете са ти регулирани правилно Поздрави за което
    Мерси, много яко стои ксенона на твойто купенце !!!
    Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Да, сега си правих експерименти на фотошопа, и когато двете лампи са в еднакъв мащаб, балончето е точно там където е и жичката, което означава че подозренията ми са напълно грешни, както каза и blagun. Преди си мислех че свети небалончето, а изобщо цялата лампа от край до край. На купето верно стои много добре ксенона, а пък снимката пред гаража която е направил JO_666, просто ...... за к’во говориме... От днес нататък моето мнение за after-market- ксенона се променя към положително! Нещата отиват към инвестиция на 100-на кинта Все пак се надявам някой с добри и насочени рефлектори да метне някоя снимка на ксенона пред екран, щото лупите ясно че насочват много по-добре. При колегата Rigel очевидно че има някаква неточност с насочването.
      Прикачени файлове

Коментар

да живее братския китайски народ :D
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Rigel написа:
          дали проблема с десни фар може да е заради
          Rigel написа:
          Днес при монтирането, едната крушка се счупи, по точно най-външната и стъклена част. Самия газ се намира в една сфера (която остана здрава). След това крушката си работеше...
          Аз така четейки и гледайки картинката, си мисля, че колегата не е счупил изолатора на електрода, а баш си е счупил стъкления балон (и той така казва). Останало е само вътрешното тяло, което също е стъклено и вероятно крушката все още работи... И затова не свети както трябва.

Коментар

ogi28b написа:
            На купето верно стои много добре ксенона, а пък снимката пред гаража която е направил JO_666, просто ...... за к’во говориме... От днес нататък моето мнение за after-market- ксенона се променя към положително! Нещата отиват към инвестиция на 100-на кинта
            Само дето моя ксенон не за 100-на лв. , ами доста повече, но пък е китайски :D :D :D
            Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

JO_666 написа:
              ogi28b написа:
              На купето верно стои много добре ксенона, а пък снимката пред гаража която е направил JO_666, просто ...... за к’во говориме... От днес нататък моето мнение за after-market- ксенона се променя към положително! Нещата отиват към инвестиция на 100-на кинта
              Само дето моя ксенон не за 100-на лв. , ами доста повече, но пък е китайски :D :D :D
              Същата работа Брат ми даде за бмвто 400лв за такъв и резултата е единакъв и при двете коли
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ogi28b написа:
                Да, сега си правих експерименти на фотошопа, и когато двете лампи са в еднакъв мащаб, балончето е точно там където е и жичката, което означава че подозренията ми са напълно грешни, както каза и blagun. Преди си мислех че свети небалончето, а изобщо цялата лампа от край до край. На купето верно стои много добре ксенона, а пък снимката пред гаража която е направил JO_666, просто ...... за к’во говориме... От днес нататък моето мнение за after-market- ксенона се променя към положително! Нещата отиват към инвестиция на 100-на кинта Все пак се надявам някой с добри и насочени рефлектори да метне някоя снимка на ксенона пред екран, щото лупите ясно че насочват много по-добре. При колегата Rigel очевидно че има някаква неточност с насочването.
                Оги, радвам се, че си промени мнението И аз като теб съм зарибен на тема перфектно светене на фаровете....Минах през нови фарове, регулиране; през крушки Хела, Филипс Блу Вижън, Осрам Куул Блу и стигнах до ксенона - според мен това е правилната технология! Мисля, че е добра инвестиция - консумира по-малко ток и най-хубавото е, че не пече на рефлектора много! При мен фаровете са с пластмасови стъкла така, че и тях щадя Поръчвай и не го мисли
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Да ама с тези пластмаси има нещо много важно - УВ-филтър! Ако няма, пластмасата ще се разскапе за нула време и ще е=е положението с целия фар. Засега като инвестиция по фаровете имам само една профилактика <15 лева, една лампа силвърстар 7 лева, която я купих щото така и така трябжваше и това е. Така че не съм инвестирал кой знае колко, а постигнах добри резултатина рефлекторен фар. Все още чакам осрам найт брейкър да се яви... и като ги сложа, ако не светят поне с 15 % отгоре, тогава вечеможе и наистина да метна един зенон, но съм малко резервиран към незнайните марки.... все пак лампата струва 20-30 лева едната, а те ти дават цял пакет с все баласти и крепежни елементи и кабели и всичко за вече няма и 100 лева... Може би следващата зима.. сега има по-важни неща - съединител и наклатки и един лагер в скоростната кутия май беше, и един носач, спирачен маркуч, промивка и пъленене на охладителната система, а м/у другото и допълнителните нагреватели на антифриза.... така че има време за зенонче...

Коментар

ogi28b написа:
                    Да ама с тези пластмаси има нещо много важно - УВ-филтър! Ако няма, пластмасата ще се разскапе за нула време и ще е=е положението с целия фар. Засега като инвестиция по фаровете имам само една профилактика <15 лева, една лампа силвърстар 7 лева, която я купих щото така и така трябжваше и това е. Така че не съм инвестирал кой знае колко, а постигнах добри резултатина рефлекторен фар. Все още чакам осрам найт брейкър да се яви... и като ги сложа, ако не светят поне с 15 % отгоре, тогава вечеможе и наистина да метна един зенон, но съм малко резервиран към незнайните марки.... все пак лампата струва 20-30 лева едната, а те ти дават цял пакет с все баласти и крепежни елементи и кабели и всичко за вече няма и 100 лева... Може би следващата зима.. сега има по-важни неща - съединител и наклатки и един лагер в скоростната кутия май беше, и един носач, спирачен маркуч, промивка и пъленене на охладителната система, а м/у другото и допълнителните нагреватели на антифриза.... така че има време за зенонче...
                    Какви са тези нагреватели на антифриза?
                    Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

IvoMarea написа:
                      Какви са тези нагреватели на антифриза?
                      само за JTD саhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21731

Коментар

blagun написа:
                        На колега Ригел фаровете са много зле регулирани!Между другото той кара моето Браво - бивша кола, и му казвам - Ригелчо , тези фарове бяха настроени перфектно и са нови и двата!!! Не знам какво си направил, но според мен при монтажа си ги разместил нещо!!!
                        :D ми балгунчо, като слагах ксенона, махнах фаровете и после като съм ги слагал на ново съм ги разместил...Купето изглежда невероятно така когато светлините ми бъдат професионално регулирани ще направя нови снимки

Коментар

КСЕНОНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ UP На "Blagun" на Coupe- то с КСЕНОНЯ е е*ахти купоняяяП.П: Издивех !!! Още не е пристигнал моя ксеноняя :D
                          Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                          IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                          1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                          2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Да е жив и здрав колегата sev.И на мен ми поръча.Сега остава чакането.Взех си едно малко календарче и почвам да дупча дните с карфица.Баш като в добрата стара казарма.
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

На мен ми се наложи да общувам с тях на мейла защото се оказа ,че съм платил нещо ама в крайна сметка не съм посочил какво .В крайна сметка май се разбрах с тях сега остава да ми пратят само тракинг кода след търгването на пратката нали така sev?
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

дакато я оставят в местната поща ти дават кода

Коментар

Working...
                                X