blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Да, сега си правих експерименти на фотошопа, и когато двете лампи са в еднакъв мащаб, балончето е точно там където е и жичката, което означава че подозренията ми са напълно грешни, както каза и blagun. Преди си мислех че свети небалончето, а изобщо цялата лампа от край до край. На купето верно стои много добре ксенона, а пък снимката пред гаража която е направил JO_666, просто ...... за к’во говориме... От днес нататък моето мнение за after-market- ксенона се променя към положително! Нещата отиват към инвестиция на 100-на кинта Все пак се надявам някой с добри и насочени рефлектори да метне някоя снимка на ксенона пред екран, щото лупите ясно че насочват много по-добре. При колегата Rigel очевидно че има някаква неточност с насочването.
Коментар
-
Rigel написа:дали проблема с десни фар може да е зарадиRigel написа:Днес при монтирането, едната крушка се счупи, по точно най-външната и стъклена част. Самия газ се намира в една сфера (която остана здрава). След това крушката си работеше...
Коментар
-
ogi28b написа:На купето верно стои много добре ксенона, а пък снимката пред гаража която е направил JO_666, просто ...... за к’во говориме... От днес нататък моето мнение за after-market- ксенона се променя към положително! Нещата отиват към инвестиция на 100-на кинтаFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:ogi28b написа:На купето верно стои много добре ксенона, а пък снимката пред гаража която е направил JO_666, просто ...... за к’во говориме... От днес нататък моето мнение за after-market- ксенона се променя към положително! Нещата отиват към инвестиция на 100-на кинтаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ogi28b написа:Да, сега си правих експерименти на фотошопа, и когато двете лампи са в еднакъв мащаб, балончето е точно там където е и жичката, което означава че подозренията ми са напълно грешни, както каза и blagun. Преди си мислех че свети небалончето, а изобщо цялата лампа от край до край. На купето верно стои много добре ксенона, а пък снимката пред гаража която е направил JO_666, просто ...... за к’во говориме... От днес нататък моето мнение за after-market- ксенона се променя към положително! Нещата отиват към инвестиция на 100-на кинта Все пак се надявам някой с добри и насочени рефлектори да метне някоя снимка на ксенона пред екран, щото лупите ясно че насочват много по-добре. При колегата Rigel очевидно че има някаква неточност с насочването.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Да ама с тези пластмаси има нещо много важно - УВ-филтър! Ако няма, пластмасата ще се разскапе за нула време и ще е=е положението с целия фар. Засега като инвестиция по фаровете имам само една профилактика <15 лева, една лампа силвърстар 7 лева, която я купих щото така и така трябжваше и това е. Така че не съм инвестирал кой знае колко, а постигнах добри резултатина рефлекторен фар. Все още чакам осрам найт брейкър да се яви... и като ги сложа, ако не светят поне с 15 % отгоре, тогава вечеможе и наистина да метна един зенон, но съм малко резервиран към незнайните марки.... все пак лампата струва 20-30 лева едната, а те ти дават цял пакет с все баласти и крепежни елементи и кабели и всичко за вече няма и 100 лева... Може би следващата зима.. сега има по-важни неща - съединител и наклатки и един лагер в скоростната кутия май беше, и един носач, спирачен маркуч, промивка и пъленене на охладителната система, а м/у другото и допълнителните нагреватели на антифриза.... така че има време за зенонче...
Коментар
-
ogi28b написа:Да ама с тези пластмаси има нещо много важно - УВ-филтър! Ако няма, пластмасата ще се разскапе за нула време и ще е=е положението с целия фар. Засега като инвестиция по фаровете имам само една профилактика <15 лева, една лампа силвърстар 7 лева, която я купих щото така и така трябжваше и това е. Така че не съм инвестирал кой знае колко, а постигнах добри резултатина рефлекторен фар. Все още чакам осрам найт брейкър да се яви... и като ги сложа, ако не светят поне с 15 % отгоре, тогава вечеможе и наистина да метна един зенон, но съм малко резервиран към незнайните марки.... все пак лампата струва 20-30 лева едната, а те ти дават цял пакет с все баласти и крепежни елементи и кабели и всичко за вече няма и 100 лева... Може би следващата зима.. сега има по-важни неща - съединител и наклатки и един лагер в скоростната кутия май беше, и един носач, спирачен маркуч, промивка и пъленене на охладителната система, а м/у другото и допълнителните нагреватели на антифриза.... така че има време за зенонче...Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Какви са тези нагреватели на антифриза?
Коментар
-
blagun написа:На колега Ригел фаровете са много зле регулирани!Между другото той кара моето Браво - бивша кола, и му казвам - Ригелчо , тези фарове бяха настроени перфектно и са нови и двата!!! Не знам какво си направил, но според мен при монтажа си ги разместил нещо!!!
Коментар
-
КСЕНОНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ UP На "Blagun" на Coupe- то с КСЕНОНЯ е е*ахти купоняяяП.П: Издивех !!! Още не е пристигнал моя ксеноняя :DВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
На мен ми се наложи да общувам с тях на мейла защото се оказа ,че съм платил нещо ама в крайна сметка не съм посочил какво .В крайна сметка май се разбрах с тях сега остава да ми пратят само тракинг кода след търгването на пратката нали така sev?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар