тази година ксенондогодина така .... и нова кола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Rigel написа:И определено с рефлекторни фарове се наблюдава (поне при мен) явлението disco ball, дано да ме разбирате какво имам предвид.
Коментар
-
ogi28b написа:Rigel написа:И определено с рефлекторни фарове се наблюдава (поне при мен) явлението disco ball, дано да ме разбирате какво имам предвид.
Коментар
-
Колега, ако си мислиш, че фаровете с лупи незаслепяват, жестоко се лъжеш.Загледай се във всеки един фар с лупа произведен след 2005 г. и ще видиш, че въпросната лупа е доста изпъкнала (прави полукръг) и също така свети и нагоре и надолу (все едно си с рефлектор), а не като точките на Фиатите с лупи, чийто светлинен сноб е единствено и само в средата и свети като прожектор (то и заради това всеки се оплаква от фаровете на Браво, Брава, Мареа, Маренго, защото няма осветяване отпред около колата).Само да се сетя и ще ти направя желаната снимка. Имам си една с халогенни крушки и сега остава да направя такава с ксенон и ще търсим разликите П.С. За това присветване ще кажа, че всеки може да си го разбира както иска, но това е един факт, че никой не ми се дразни и то не защо видиш ли съм с ксенон. Много му разбира главата на бай Петко с голфа туй ксенон ли е или обикновена крушка, след като му свети и го заслепява. Ще си набримчи дългите и хич няма да му пука това ксенон ли е, Фиат ли е или още колко фара има. Недей така да си мислиш, че като си с ксенон имаш някакво специално отношение било то положително или отрицателно.
Коментар
-
абсолютно си прав! после се сетих че е така... Нищо де, нека раЗГЛЕДАМЕ снимките и то на тях ще се види къде какви петна има, разлика в снопа и т.н. Дали някой от вас се доближава до онзи светлинен сноп който публикувах в темата за регулиране на фарове, една снимка на ксенон на рефлектор, с невероятно рязка граница м/у светло и тъмно Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
Коментар
-
ogi28b написа:колега, ама това регулирани фарове ли са?!?! Ако така свети тоя ксенон при регулирани фарове, малииииииииииии.......Така като гледам левия фар свети ниско долу, а десния - високо над левия... може и да бъркам..... после ще снимам и аз халогенната лампа, да видим какво ще изскочи.
Коментар
-
ogi28b написа:абсолютно си прав! после се сетих че е така... Нищо де, нека раЗГЛЕДАМЕ снимките и то на тях ще се види къде какви петна има, разлика в снопа и т.н. Дали някой от вас се доближава до онзи светлинен сноп който публикувах в темата за регулиране на фарове, една снимка на ксенон на рефлектор, с невероятно рязка граница м/у светло и тъмно Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:ogi28b написа:абсолютно си прав! после се сетих че е така... Нищо де, нека раЗГЛЕДАМЕ снимките и то на тях ще се види къде какви петна има, разлика в снопа и т.н. Дали някой от вас се доближава до онзи светлинен сноп който публикувах в темата за регулиране на фарове, една снимка на ксенон на рефлектор, с невероятно рязка граница м/у светло и тъмно Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар