Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз май се справих с поръчката да видим какво ще дойде и кога.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      И аз май се справих с поръчката да видим какво ще дойде и кога.
      Ще дойде бързичко,при мен се забави, защото хванах коледните празници, после мъглите, но все пак дойде и си заслужава ще видиш
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
        sev написа:
        maiden написа:
        Я да питам за Типо каква ще е цената и как стои въпроса при H4 с къси и дълги ?
        вчера поръчах би-ксенон (чист ксенон, не е с халоген за дългите) Н4 на Наско (НСО) - точно 185 лева излезе
        ейц, и Наско се уреди За Уното е нали?
        да :D
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

rustson написа:
          Колеги не си поръчвайте повече от 1 комплект ксенони!!! Аз поръчах два и вече съжалявам!!!Извадка от сайта им:
          Shipping MethodPostal Airmail is the regular method used. Shipping usually takes around 7 working days to most places. Please do allow up to 14 working days in some cases.Surface mail takes around 2 months and costs 60% of Airmail. We only use surface mail upon request and if the parcel is relatively heavy (Over 2kg).
          Комплект от 2 ксенона е над 2 кг и ще го чакате 2 месеца!!! Като мен! и ще гледате как другите светят и ще въздишате а и после не се знае от къде ще дойдат(през Бургас или и аз не знам)!
          Не виждам какво те тревожи. Преводът на горното е:..... С "наземна" поща отнема около 2 месеца и е на цена 60% от въздушната (т.е. е по-евтина). Наземна поща се използва само по изрична заявка И ако пратката е относително тежка - над 2кг. Това "и" според мен означава, че се иска и двете условия да са изпълнени - изрична заявка и (а не ИЛИ) тежка пратка. Но остави това с килограмите - мине ли себестойност над 100 долара (ако не се лъжа) пратката отива за митническо оформяне - разбирай обмитяване. И всичко, което би се спестило (ако изобщо се спести) ще иде за мита. А може и да излезе по-скъпо.

Коментар

Не мога да се справя с поръчката и това е.С тоя мой английски...Ще си купя оттук.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Колега "sev" тарсих в сайта,но ударих на камък Търся комплект ксенон H4 с халогенна крушка за дългите ако можеш да ми помогнеш
              RIP Bravo 100 16V
              Audi A4 2.5 TDI

Коментар

bambucha написа:
                Колега "sev" тарсих в сайта,но ударих на камък Търся комплект ксенон H4 с халогенна крушка за дългите ако можеш да ми помогнеш
                не предлагат такиваили само къси, или биксенон за Н4
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А варианта само къси на H4 приемлив ли е?По принцип почти никога не карам на дълги, а ако нещата с късите се подобрят 2-3х както се твърди вероятно никога няма да ми потрябват дълги, а разликата в цената е х2.

Коментар

maiden написа:
                    А варианта само къси на H4 приемлив ли е?По принцип почти никога не карам на дълги, а ако нещата с късите се подобрят 2-3х както се твърди вероятно никога няма да ми потрябват дълги, а разликата в цената е х2.
                    Според мен няма да ти трябват толкова!Взимай само къси Н4
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Мисля, че няма смисъл да обяснявам разликата м/у късите и дългите... просто късите са си късиМен супер много ме дразни разликата и затова в бъдеще съм решил да си поръчам още два комплекта ( за дългите и за фаровете за мъгла), само се чудя къде да ги закрепя всичките баласти....И определено с рефлекторни фарове се наблюдава (поне при мен) явлението disco ball, дано да ме разбирате какво имам предвид. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21743
                      ogi28b написа:
                      да, но освен това заводския фар, който е предвиден за ксенон, така е проектиран, че светлинни петна които иначе отиват в тъмната част, си отиват надолу в светлата част, като я правят още по-светла....Цитираната статия най-общо казва че фар проектиран за халогенна лампа, не работи добре с ксенон, не заради друго, а заради характера на източника на светлина: при жичката - източника на светлина на практика е точка в средата на лампата, като отстрани на жичката е рязко по-тъмно, докато при ксенона източника е дъга, нагряваща газ, така рязката граница м/у светло и тъмно изчезва, или по-скоро се измества към външната стена на лампата, далеч от фокуса, и в самата лампа има по-светло и по-малко светло, като именно участъците с по-малко светло се отразяват или пречупват неправилно и на моменти създават блясък в окото на насрещния шофьор. не го обясних много добре, но с една картинка ще стане ясно.

Коментар

Да дойдат тези ,че тогава ще видим да ли да зашием и дългите с ксенон.Място има достатъчно все пак е комби.

Коментар

Tornado написа:
                          Да дойдат тези ,че тогава ще видим да ли да зашием и дългите с ксенон.Място има достатъчно все пак е комби.
                          нали не мислиш да слагаш баластите в багажника

Коментар

Има ли значение може и на покрива?

Коментар

Има място за всички бласт-и - важно е да поразсъждаваш практично :D Иначе това, което натрупах като впечатление от ксенон на рефлекторни фарове е, че при фарове с лупи ще светят най-добре. Но... това не бива да означава, че на рефлекторни фарове ксенона несвети. Напротив, свети си доста добре и за тези, които описваха в една тема как едва ли не ще заслепявам насрещно движещите се ще кажа, че се лъжат много!Досега един не ми е премигнал, светнал или каквото и да е. Фаровете ми са перфектно насочени и няма как да заслепя някой и да искам.Обаче има едно предимство на рефлекторните фарове с ксенон пред фаровете с лупи с ксенон. Предимството е, че при рефлекторните фарове стъклото през зимата не може да замръзне, защото се затопля и със ксенон. В тези студени дни си направих експеримент като оставих фаровете в сняг и той се разтопи.

Коментар

Ще се разтопи, ами!То тоя светлинен поток и дупка ще направи ако му пречиш по някакъв начин Ще мислим за проблема със затоплянето на стъклата чак като мигрираме към следващото поколения - LED фарове. Засега е рано още То не че и сегашните мощни LED не пакат яко, ама...
                                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                                X