Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мойте още не са пристигнали, а на 20 декември са напуснали Хонг Конг
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

при мен серийното радио не се смущава
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Yavor написа:
        Моите фарове светят супер и имам колебания какво да правя.Мамка му, ей сега и аз ще си поръчам.Добри, за колко дни от поръчката ти пристигнаха.Някой има ли наблюдения дали му се смущава радиото от тях?
        Тръгнаха от Хонг Конг на 15.12.2007 и на 02.01.2008 си ги взех от пощата.Снощи за пръв път карах с тях и съм адски доволен - струва си чакането. Монтажът е лесен.За тези, които нямат представа, 6000 к синеят доста повече отколкото H1 Осрам Куул Блу, но светят пъти повече :D :D :D При мен при превключване на дълги и при включване на задна, за частици от секундата ксенонките примигва, но това не е никаква болка и не си струва и коментара дори.П.С. Мислех да продавам Бравата си, но след като сложих и ксенона вече твърдо си остава при мен.

Коментар

с/у премигването има лекарство, елементарно е, сигурно си го чел? а я кажи какво (за съжаление) става с ксенона, ако искаш да присветнеш на някого със светкавицата? Светва ли за части от секундата и пак да изгасне? Сигурно не искаш да е така....

Коментар

doofiat написа:
            Тръгнаха от Хонг Конг на 15.12.2007 и на 02.01.2008 си ги взех от пощата.Снощи за пръв път карах с тях и съм адски доволен - струва си чакането. Монтажът е лесен.За тези, които нямат представа, 6000 к синеят доста повече отколкото H1 Осрам Куул Блу, но светят пъти повече :D :D :D При мен при превключване на дълги и при включване на задна, за частици от секундата ксенонките примигва, но това не е никаква болка и не си струва и коментара дори.П.С. Мислех да продавам Бравата си, но след като сложих и ксенона вече твърдо си остава при мен.
            Колега за теб може да не е болка за умиране, но за ксенона е Така му скъсяваш доста бързо живота, но това си е лично твой избор дали ще го оправяш или ще го оставяш така
            Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Днес пристигна и моят комплект, утре ще го взимам от пощата
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Аз моя си го взех вчера :D Сега само трябва да го монтирам...П.П. Плик с толкова марки не бях виждал

Коментар

И да си настроите добре фаровете!

Коментар

blagun написа:
                    Днес пристигна и моят комплект, утре ще го взимам от пощата
                    Абе хора , дайте и на мене един комплект...или някой да ми даде добра оферта за монтаж с гаранция за Мареата???

Коментар

Тази вечер го монтирах и съм много доволен. Фаровете са ми чисто нови, регулирани и резултатът е прекрасен
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Колеги. ако се комбинираме с някой няма ли да е по евтино. .... ако някой ще си взима айде да поръчаме направо два та да спестиме от доставката.ПП 1. ще стане ли на пунто този ксенон? 2. не е ли забранено в БГ с ксенон?
                        Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                        MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                        Engine Stamp: 176B9.000
                        Version Code: 176BV
                        Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

easylife написа:
                          Колеги. ако се комбинираме с някой няма ли да е по евтино. .... ако някой ще си взима айде да поръчаме направо два та да спестиме от доставката.ПП 1. ще стане ли на пунто този ксенон? 2. не е ли забранено в БГ с ксенон?
                          не е забраненоще стане на пунтодоставката е безплатна, така че няма смисъл от комбиниране :D освен това ако са 3-4 комплекта ще има проблем на митницата и ако се плати митото ще стане скъпо
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

1. SEV къде е безплатна доставката? 2. В сайта цената е 32$ (HID REPLACEMENT KIT 2 XENON LAMPS BULBS H4 HI 6000K NEW) това за една крушка или е двете?
                            Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                            MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                            Engine Stamp: 176B9.000
                            Version Code: 176BV
                            Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

blagun написа:
                              Тази вечер го монтирах и съм много доволен. Фаровете са ми чисто нови, регулирани и резултатът е прекрасен
                              Събирай още впечатления и да направим поне по една снимка, та да видят колегите без ксенон за какво иде реч.

Коментар

doofiat написа:
                                blagun написа:
                                Събирай още впечатления и да направим поне по една снимка, та да видят колегите без ксенон за какво иде реч.
                                Събирам :D Тези дни като мога ще снимам вечерта как се вижда! Ей вчера на снега като светнаха направо ми стана кеф!На служебното ауди заводския имам чувството, че не свети така
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                                X