Ето ви снимка бре момци, тва са къси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
ogi28b написа:надявам се някой да постне хубави снимки на тези Plug-And-Play китове, снимано срещу екран. Rokambol също трябва да постне снимки на ксенона в скоро време. Ако колегата JO_666 има снимки, нека ги качи, и ако може да снима с/у екран, той е с ксенонови фарове доколкото знам. линка даден от ilkor ме отведе на сайт в който се продава 9004 комплект, той е различен от H1 май?
Коментар
-
IvoMarea написа:Тези ксенонови комплекти H1 стават ли на Мареа с лупи (в смисъл разстоянието вътре във фара достатъчно ли е за ксенонова крушка, която ми се струва по-дълга от обикновена H1 крушка)?Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:IvoMarea написа:Тези ксенонови комплекти H1 стават ли на Мареа с лупи (в смисъл разстоянието вътре във фара достатъчно ли е за ксенонова крушка, която ми се струва по-дълга от обикновена H1 крушка)?Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Аз също съм със лупи и ксенон и наистина няма проблеми.Ако си намерил подходящо място за баласта монтажа не отнема повече от 20 минути. Аз разскачих целия фар за да имам достъп до пространството отзад и ми беше много лесно да сложа крушките. Пробиват се само по един елипсовиден отвор в капачките зад крушките. Моя КИТ нямаше релета и не съм слагал нищо допълнително а всичко работи перфектно. По принцип за ксенон е най добре да си с лупи. Всички фабрични са така. Ако имаш въпроси питай.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
Я накратко само да попиткам дали си мисля правилно:1.пробивам дупка на капачето 2.през нея прокарвам единия кабел от баласта на които има две куплунгчета, едното отива в буксата на късите другото му се закача новата крушка и влиза в цокъла3.закрепяме баластан на някоя ъвейлъбъл скоба ..а втория кабел от баласта къде отива???Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
кабелите са повече3 от тях си имат букси с гумени уплътнения и влизат в баластана капака се прави дупка, както ти каза и оттам минават всички кабелипоследата на снопа си има гумено уплътнение и всичко става културнои другите два остават да се свържат - черен и червенчервения се вързва за кабела, влизащ в халогенната крушка (която вече я няма)а черният е масамасата е вързана на фасунгатано тъй като вече няма да е нужна се дърпа и се закача на този черен кабел
Коментар
-
Моите фарове светят супер и имам колебания какво да правя.Мамка му, ей сега и аз ще си поръчам.Добри, за колко дни от поръчката ти пристигнаха.Някой има ли наблюдения дали му се смущава радиото от тях?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар