Най често плащането в ebay става чрез Paypal. Излиза най евтино и повечето продавачи го предпочитат.А за да плащаш през Paypal ти трябва кредитна карта - Виза, Мастеркард или Америкън Експрес.Другият начин е чрез банков трансфер - но трябва да питаш продавача дали ще се навие. Но определено е по скъпо ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
blagun написа:sev би ли обяснил, като на човек, който никога не е пазарувал от чужд саит как да го платя?Нямам кредитна карта, имам само дебитни!Видях, че става и чрез еpay? По скоро въпросът ми е за това, как се плаща чрез e-pay? Хайде, че днес искам да поръчам ксенончето ми
Коментар
-
sev написа:blagun написа:sev би ли обяснил, като на човек, който никога не е пазарувал от чужд саит как да го платя?Нямам кредитна карта, имам само дебитни!Видях, че става и чрез еpay? По скоро въпросът ми е за това, как се плаща чрез e-pay? Хайде, че днес искам да поръчам ксенончето миBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
току що разглеждах аукционите в EBAY - ксеноновите комплекти са по 73 $ , обаче който е по-запознат с търговията по-този начин, да сподели. иначе цената е 43 долара за комплекта H1 и 30 долара доставка, така го разбрах, доставка от 5 до 9 работни дни, има всякакви цветове. ето съвсем произволно една от многото оферти http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=180190914579 не съм сигурен че след няколко минути ще е активна
Коментар
-
ogi28b написа:току що разглеждах аукционите в EBAY - ксеноновите комплекти са по 73 $ , обаче който е по-запознат с търговията по-този начин, да сподели. иначе цената е 43 долара за комплекта H1 и 30 долара доставка, така го разбрах, доставка от 5 до 9 работни дни, има всякакви цветове. ето съвсем произволно една от многото оферти http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=180190914579 не съм сигурен че след няколко минути ще е активна
Коментар
-
като се замисля едва ли е нужно да се открива топлата вода, след като вече си получил комплекта си, и си доволен. цената която си платил на този търговец, дори и да е с 10-15 лева по-висока, пак си струва , предвид това че вече някой (ти) е плащал и всичко е наред. постни снимки на комплекта в действие ?
Коментар
-
ogi28b написа:като се замисля едва ли е нужно да се открива топлата вода, след като вече си получил комплекта си, и си доволен. цената която си платил на този търговец, дори и да е с 10-15 лева по-висока, пак си струва , предвид това че вече някой (ти) е плащал и всичко е наред. постни снимки на комплекта в действие ?
Коментар
-
ilkor написа:Моят съвет е да се изчака още малко. Вижте как миналия месец цените се сринаха наполовина.Иначе не е проблем в ибей да се намерят и по евтини китове цената е 51 долара с доставката до БГ
Коментар
-
надявам се някой да постне хубави снимки на тези Plug-And-Play китове, снимано срещу екран. Rokambol също трябва да постне снимки на ксенона в скоро време. Ако колегата JO_666 има снимки, нека ги качи, и ако може да снима с/у екран, той е с ксенонови фарове доколкото знам. линка даден от ilkor ме отведе на сайт в който се продава 9004 комплект, той е различен от H1 май?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар