Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най често плащането в ebay става чрез Paypal. Излиза най евтино и повечето продавачи го предпочитат.А за да плащаш през Paypal ти трябва кредитна карта - Виза, Мастеркард или Америкън Експрес.Другият начин е чрез банков трансфер - но трябва да питаш продавача дали ще се навие. Но определено е по скъпо ...

Коментар

blagun написа:
      sev би ли обяснил, като на човек, който никога не е пазарувал от чужд саит как да го платя?Нямам кредитна карта, имам само дебитни!Видях, че става и чрез еpay? По скоро въпросът ми е за това, как се плаща чрез e-pay? Хайде, че днес искам да поръчам ксенончето ми
      ами влизаш в www.paypal.com и се регистрирашможе и с дебитна карта - аз примерно плащам с Visa Electronс нашенските Maestro няма да станеако нямаш такава, пиши ЛС
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        blagun написа:
        sev би ли обяснил, като на човек, който никога не е пазарувал от чужд саит как да го платя?Нямам кредитна карта, имам само дебитни!Видях, че става и чрез еpay? По скоро въпросът ми е за това, как се плаща чрез e-pay? Хайде, че днес искам да поръчам ксенончето ми
        ами влизаш в www.paypal.com и се регистрирашможе и с дебитна карта - аз примерно плащам с Visa Electronс нашенските Maestro няма да станеако нямаш такава, пиши ЛС
        Нещо не мога да се справя
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

искам да помоля ако някой от София си поръчва и може да поръча един комплект в повече да пусне едно ЛС - за съжаление картата ми е Маестрое, и разбира се, черпенето е от мен

Коментар

днес на мокрия асфалт се убедих, че ксенона си струва всяка стотинканяма нищо общо с халогенните крушки

Коментар

току що разглеждах аукционите в EBAY - ксеноновите комплекти са по 73 $ , обаче който е по-запознат с търговията по-този начин, да сподели. иначе цената е 43 долара за комплекта H1 и 30 долара доставка, така го разбрах, доставка от 5 до 9 работни дни, има всякакви цветове. ето съвсем произволно една от многото оферти http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=180190914579 не съм сигурен че след няколко минути ще е активна

Коментар

ogi28b написа:
                току що разглеждах аукционите в EBAY - ксеноновите комплекти са по 73 $ , обаче който е по-запознат с търговията по-този начин, да сподели. иначе цената е 43 долара за комплекта H1 и 30 долара доставка, така го разбрах, доставка от 5 до 9 работни дни, има всякакви цветове. ето съвсем произволно една от многото оферти http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=180190914579 не съм сигурен че след няколко минути ще е активна
                feedback-a на този търговец е много нисък

Коментар

разбира се, просто цъкнах ей така, да вида какво ще излезе. Иначе си нямам идея как се пазарува, и за какво да гледам и за какво да се внимава при покупка. имаш предвид това 98 % което пише ли? иначе колко е добре да е?

Коментар

ами над 99%това са отзивите от клиентите мукритериите са:- отговаря ли стоката на описанието- време за доставка- комуникация с търговеца...и другипримерно feedbak-а на търговеца от който аз купих в ebay е 99,1

Коментар

Моят съвет е да се изчака още малко. Вижте как миналия месец цените се сринаха наполовина.Иначе не е проблем в ибей да се намерят и по евтини китове цената е 51 долара с доставката до БГ

Коментар

като се замисля едва ли е нужно да се открива топлата вода, след като вече си получил комплекта си, и си доволен. цената която си платил на този търговец, дори и да е с 10-15 лева по-висока, пак си струва , предвид това че вече някой (ти) е плащал и всичко е наред. постни снимки на комплекта в действие ?

Коментар

ogi28b написа:
                          като се замисля едва ли е нужно да се открива топлата вода, след като вече си получил комплекта си, и си доволен. цената която си платил на този търговец, дори и да е с 10-15 лева по-висока, пак си струва , предвид това че вече някой (ти) е плащал и всичко е наред. постни снимки на комплекта в действие ?
                          ами нямамкакто казах, апарата ми не може да снима без светкавицанищо не се виждаа другият, който ще се справи не е в мен

Коментар

ilkor написа:
                            Моят съвет е да се изчака още малко. Вижте как миналия месец цените се сринаха наполовина.Иначе не е проблем в ибей да се намерят и по евтини китове цената е 51 долара с доставката до БГ
                            етова е търг, не е окончателна ценанаистина може да се изчакано мерака е голям :D поне при мен беше така

Коментар

Така е. Но аз често съм купувал неща на стартовата им цена - трябва малко да се дебне или да се ползва софтуер Иначе ето друг Кит с  "By It Now"  цена от 61 долара.

Коментар

надявам се някой да постне хубави снимки на тези Plug-And-Play китове, снимано срещу екран. Rokambol също трябва да постне снимки на ксенона в скоро време. Ако колегата JO_666 има снимки, нека ги качи, и ако може да снима с/у екран, той е с ксенонови фарове доколкото знам. линка даден от ilkor ме отведе на сайт в който се продава 9004 комплект, той е различен от H1 май?

Коментар

Working...
                                X