Sorry, sev, оспамихме ти темата. Ще почерпим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
sev написа:ogi28b написа:sev , 2 консултативни въпроса: коя година е произведен твоят автомобил? При присветване със светлинния клаксон целият фар ли светва, или само "дългата" част, при иначе изгасени къси светлини?
Коментар
-
не си мисля, а направо съм сигурен че и при теб има моментна нула на напрежение към баласта - момента на превключване къси-дълги. възможно е да е толкова кратко, че просто да не го забелязваш , но го има. Препоръчвам ти да преработиш инсталацията си както го направи колегата JO_666, и ще ти светва само "дългата" част, така ще удължиш живота на комплекта си, особено на лампите, които знаем че не са евтини, както и ще се избегне моментния спад на напрежение при превключване, което може би също е лошо.
Коментар
-
Re: за разхода
niki2572 написа:защото е на входа на въздуховода и нарушава въздушната струя която смучеако смуче по трудно въздух ще смуче повече газ и дига разходатова са мои наблюдения пера си ваздуш.филтар на 2000 км и разхода ми е под 10 газ ж града
Коментар
-
sev би ли обяснил, като на човек, който никога не е пазарувал от чужд саит как да го платя?Нямам кредитна карта, имам само дебитни!Видях, че става и чрез еpay? По скоро въпросът ми е за това, как се плаща чрез e-pay? Хайде, че днес искам да поръчам ксенончето миBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар