Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Вчера получих праткатаИ естествено монтажът беше извършен веднага :D Като цяло ми отне 30 минутиВсичко е супер лесно, няма каво да се сбъркаЛесно намерих място за двата баластаЗа левия фар ме улесни това че съм с газ и въздуховода не е нуженЕфектът: светлината е може би два пъти по-интензивна, сравнена с халогенна крушка Osram Silver Star +50 %Тепърва ще добивам впечатления, защото съм карал колата едва 30 мин в тъмнотоПоръчката става също много лесноРегистриране в сайта на търговеца http://pc-link.biz/catalog/index.php (линка го знам, блатодарение на колеги от lancia-bg.com/forum)И след това може да се поръчаНа мен ми излезе 85$ с доставката за Н1В момента цената е 58$След като платите получавате email с потвърждениеАко адресът, регистриран в PayPal е различен от този за получаване на фаровете - напишете го в мястото за коментар като поръчватеВ противан случай процедурата се забавя, защото ви изпращат мейл с който ви питат дали поръчката е правилнаКогато търговецът изпрати пакета също получавате мейл в който е написан tracking кодАко няма мейл с код, кодът ще намерите в аккаунта виС този код следите пратката в сайтовете на пощите на Хонг Конг и Българияhttp://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/...bTracking/Ще разберете кога пакета е напуснал Хонг Конг, а от българския кога е пристигнал тукПри мен пристигна за 9 работни дниРазбрах се с хората, със всеки комплект да ни правят подарък от два диода за габарититеКато поръчвате има място за коментар - там напишете че сте от клуб ФИАТ България и че искате подаръка:2 x T10 168 194 LED White Wedge 12V Bullet
    Прикачени файлове
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Аз единия баласт го монтирах между фаровете пред радиатора. Там си има едни яки пластини с 2 дупки, едната дори е с резба и ме улесни доста. Стана много здраво. На кутийката ти I(max) 10A ли пише? Ако е така сигурно има нужда от реле...
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

да 10А еспоред познати (жичкаджии:D) няма нужда от реледвата предпазителя в таблото са си по 10А

Коментар

Има логика - щом предпазителите са по 10А значи и ключа е изчислен да издържа поне толкова ако ли не повече, макар и пиково.То проблемите с нагарите изникват при продължителна висока консумация.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честито !!! Аз моите ги монтирах в калниците, там има една вертикална гредичка и стана много добре, обаче се наложи да свалям фаровете !!!
          Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Клега при теб имали го този ефект( http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21270 ) като преминаваш от къси на дълги да прекъсва ксенона !!!!
            Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

нексенона свети без прекъсване

Коментар

За сега това е най-добрата оферта пускана тук във форума Браво колега!Би ли пуснал довечера снимки как свети на тъмно.Сега в момента е 76 долара с доставката нали?По пощата ли го получаваш? Колко бройки можеш да получиш по този начин?
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

по пощата идва - с услугата EMS76$ е цената с доставкатаза бройки не мога да ти кажа, защото не знам как стоят нещата с митницитеиначе за бройки има намалениеснимка засега не мога да кача, защото единия ми фотоапарат не е в мена другия не може да схване да снима без светкавица и от снимката нищо не се вижда :D

Коментар

Честита придобивка, колега. Един въпрос и от мен, при първоначално пускане на светлините (ксеноновите), забелязваш ли мигновенно силно присветване (като на живачна лампа) последвано с плавно усилване на светлината? Забелязва се най-добре на тъмно.
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V
                    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

да , точно така езапалват, леко намалят и за около 1-2 сек се усилват до максимум

Коментар

Много мерси. Предполагах, че е нормално, но потвърждението е друга работа Ако все пак забележиш прекъсване при включване на дълги, прати едно ЛС. Има много лесно решение на проблема.
                        Fiat Marea 1.8i 16V
                        Fiat Tipo 1.4i 8V
                        Fiat Punto 1.6i 8V
                        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

със сигурност е нормално

Коментар

Нормално е само при първо светване. Усилват се докато загреят. При повторно пускане при условие че не са истинали го няма този ефект.
                            Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
                            2000г.
                            Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Малко извън темата,за да не пускам нова,но някой знае ли доколко се нагряват крушките и прегарят ли рефлекторите?Също доколкото ми е известно при ксенона има датчик,който регулира интензитета на светлината според осветеноста,т.е. ако идва отсреща друг автомобил с включени фарове намаля интензитета,за да не заслепява,та точи комплект има ли такова регулиране?Колко е живота на крушки ментаци?
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X