Моите фарове светят супер и имам колебания какво да правя.Мамка му, ей сега и аз ще си поръчам.Добри, за колко дни от поръчката ти пристигнаха.Някой има ли наблюдения дали му се смущава радиото от тях?
Тръгнаха от Хонг Конг на 15.12.2007 и на 02.01.2008 си ги взех от пощата.Снощи за пръв път карах с тях и съм адски доволен - струва си чакането. Монтажът е лесен.За тези, които нямат представа, 6000 к синеят доста повече отколкото H1 Осрам Куул Блу, но светят пъти повече :D :D :D При мен при превключване на дълги и при включване на задна, за частици от секундата ксенонките примигва, но това не е никаква болка и не си струва и коментара дори.П.С. Мислех да продавам Бравата си, но след като сложих и ксенона вече твърдо си остава при мен.
с/у премигването има лекарство, елементарно е, сигурно си го чел? а я кажи какво (за съжаление) става с ксенона, ако искаш да присветнеш на някого със светкавицата? Светва ли за части от секундата и пак да изгасне? Сигурно не искаш да е така....
Тръгнаха от Хонг Конг на 15.12.2007 и на 02.01.2008 си ги взех от пощата.Снощи за пръв път карах с тях и съм адски доволен - струва си чакането. Монтажът е лесен.За тези, които нямат представа, 6000 к синеят доста повече отколкото H1 Осрам Куул Блу, но светят пъти повече :D :D :D При мен при превключване на дълги и при включване на задна, за частици от секундата ксенонките примигва, но това не е никаква болка и не си струва и коментара дори.П.С. Мислех да продавам Бравата си, но след като сложих и ксенона вече твърдо си остава при мен.
Колега за теб може да не е болка за умиране, но за ксенона е Така му скъсяваш доста бързо живота, но това си е лично твой избор дали ще го оправяш или ще го оставяш така
Колеги. ако се комбинираме с някой няма ли да е по евтино. .... ако някой ще си взима айде да поръчаме направо два та да спестиме от доставката.ПП 1. ще стане ли на пунто този ксенон? 2. не е ли забранено в БГ с ксенон?
Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Колеги. ако се комбинираме с някой няма ли да е по евтино. .... ако някой ще си взима айде да поръчаме направо два та да спестиме от доставката.ПП 1. ще стане ли на пунто този ксенон? 2. не е ли забранено в БГ с ксенон?
не е забраненоще стане на пунтодоставката е безплатна, така че няма смисъл от комбиниране :D освен това ако са 3-4 комплекта ще има проблем на митницата и ако се плати митото ще стане скъпо
Тази вечер го монтирах и съм много доволен. Фаровете са ми чисто нови, регулирани и резултатът е прекрасен
Събирай още впечатления и да направим поне по една снимка, та да видят колегите без ксенон за какво иде реч.
Събирам :D Тези дни като мога ще снимам вечерта как се вижда! Ей вчера на снега като светнаха направо ми стана кеф!На служебното ауди заводския имам чувството, че не свети така
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар