интeреснотози комплект е съвсем новявно са сменили доставчикада се надяваме че е към по-добро, не че старите са лоши
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
blagun написа:Tornado написа:u_bo написа:ееее, това с 20 А пусковия ток уби всичко детско в мен. въпроса е и с що за уред са го измерили,все пак масовите са до 10Аа мойте (от старите) не докарваха и до 10 А .. а сега МНОГО БЕ !!!Добре би било да се провери. както казваше един бивш министър без висшо убразоаниеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Не съм още.Днес мисля да го поставя ще пиша за резултата.Напомням ,че имам 3 бр.неупотребявани крушки от въпросния комплект.
Коментар
-
Sev написа:а дали има вариант причината за тези 20А да е вграден кондензатор?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
u_bo написа:Tornado написа:Не съм още.Днес мисля да го поставя ще пиша за резултата.Напомням ,че имам 3 бр.неупотребявани крушки от въпросния комплект.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
на първата страницата колегата "SEV" е постнал линк на китайците. избираш си и си поръчваш, тук няма да ти "предложат", ама като няма да четеш всички страници да знаеш, че повече от един комплект създавал проблем на митницата.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Tornado написа:Пристигна поредния втори комплект H1 поради заминали баласти.FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX
Коментар
-
С тези 20А според мен са решили да се застраховат срещу проблеми. Струва ми се че тези ксенони са малко капризни от към консумация при стартиране. Един приятел имаше пад на напрежението при фаровете и реши вместо релета направо да сложи ксенон. Да обаче при леко паднал акумулатор едината крушка почваше да трепти и не палеше. Като покара малко се оправи. Аз съм с релета и директно маса от акумулатора - проблем с паленето съм нямал. Единствено само веднъж в движение ми изгасна десния фар - спрях ги и ги пуснах наново и всичко се оправи
Коментар
-
Колеги не знам дали помагам с нещо, но поне няма да преча, ако кажа че максималния ток на моя комплект е 11 и нещо, или 13 и нещо - едно от двете. Когато го монтирахме - при ваденето на халогенната лампа, се получи късо и замених оригиналния предпазител от 10 А, с такъв от 7.5 , и все пак комплекта палеше и работеше без проблем. Сега съм си пак с 10 А предпазител, и до момента никакви проблеми с предпазителите, говорим за оригиналната инсталация, без допълнителни релета.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар