Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

интeреснотози комплект е съвсем новявно са сменили доставчикада се надяваме че е към по-добро, не че старите са лоши
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз съм с такъв в червена кутия. Демек "от новите". Нямам оплаквания - всичко ОК засега (2 месеца вече).
      Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
      MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
      Engine Stamp: 176B9.000
      Version Code: 176BV
      Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

blagun написа:
        Tornado написа:
        u_bo написа:
        ееее, това с 20 А пусковия ток уби всичко детско в мен. въпроса е и с що за уред са го измерили,все пак масовите са до 10Аа мойте (от старите) не докарваха и до 10 А .. а сега МНОГО БЕ !!!Добре би било да се провери. както казваше един бивш министър без висшо убразоание
        Ето доказателството. В тази опаковка пристига ксенона в момента.
        Изпробва ли го вече? Дай някакви впечатления, че искам да поръчам един комплект.Ако е като предишния, го взимам без да му мисля
        Не съм още.Днес мисля да го поставя ще пиша за резултата.Напомням ,че имам 3 бр.неупотребявани крушки от въпросния комплект.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Не съм още.Днес мисля да го поставя ще пиша за резултата.Напомням ,че имам 3 бр.неупотребявани крушки от въпросния комплект.
          предлагам да вземеш уредче и да замериш пусковия ток до колко ампера скача.и за колко време.ако решиш може и да снимаш процеса с телефонче

Коментар

а дали има вариант причината за тези 20А да е вграден кондензатор?

Коментар

Sev написа:
              а дали има вариант причината за тези 20А да е вграден кондензатор?
              Не знам, ама ти се готви да ми поръчаш един комплект за приятелката ми Между другото всички, които си ми поръчал до сега, са ОК
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

u_bo написа:
                Tornado написа:
                предлагам да вземеш уредче и да замериш пусковия ток до колко ампера скача.и за колко време.ако решиш може и да снимаш процеса с телефонче
                Свети си както преди и разлика няма ,а това със замерването няма да е тази вечер.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

blagun написа:
                  Не знам, ама ти се готви да ми поръчаш един комплект за приятелката ми Между другото всички, които си ми поръчал до сега, са ОК
                  нямаш никакви проблеми :D

Коментар

Колеги каква е цената на доставката до Бг.
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

доставката е включена в цената58 $ е комплектабиксенона беше към 100

Коментар

Sev написа:
                        доставката е включена в цената58 $ е комплектабиксенона беше към 100
                        Колеги , не съм следил темата и не ми се четът над 30 страници но искам да купя няколко (или поне един) комплекта Н7 , та ако някой може да ми предложи...???

Коментар

на първата страницата колегата "SEV" е постнал линк на китайците. избираш си и си поръчваш, тук няма да ти "предложат", ама като няма да четеш всички страници да знаеш, че повече от един комплект създавал проблем на митницата.
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Tornado написа:
                            Пристигна поредния втори комплект H1 поради заминали баласти.
                            и аз съм в клуба изпуши и при мен един баласт - дали защото беше монтиран ниско долу и се е мокрил и прашил с времето, незнам, но е факт. февруари средата ги монтирах и трая до преди няколко дена.но не се отказвам от идеята => поръчах нов комплект
                            FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX

Коментар

С тези 20А според мен са решили да се застраховат срещу проблеми. Струва ми се че тези ксенони са малко капризни от към консумация при стартиране. Един приятел имаше пад на напрежението при фаровете и реши вместо релета направо да сложи ксенон. Да обаче при леко паднал акумулатор едината крушка почваше да трепти и не палеше. Като покара малко се оправи. Аз съм с релета и директно маса от акумулатора - проблем с паленето съм нямал. Единствено само веднъж в движение ми изгасна десния фар - спрях ги и ги пуснах наново и всичко се оправи

Коментар

Колеги не знам дали помагам с нещо, но поне няма да преча, ако кажа че максималния ток на моя комплект е 11 и нещо, или 13 и нещо - едно от двете. Когато го монтирахме - при ваденето на халогенната лампа, се получи късо и замених оригиналния предпазител от 10 А, с такъв от 7.5 , и все пак комплекта палеше и работеше без проблем. Сега съм си пак с 10 А предпазител, и до момента никакви проблеми с предпазителите, говорим за оригиналната инсталация, без допълнителни релета.

Коментар

Working...
                                X