бляк .. благодаря :D сори за ... алчната ми мисъл и желания :D все пак какво излезе .. ако поръчам какво да очаквам ? на какво да се надявам повече на дефектни или на здрави ксенони защото май има некви отзиви за дефектирали а ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
u_bo
Sev написа:дефектите са рядкопри мен се получи такъв, но май беше заради неизправна електроинсталация на колата ми
Коментар
-
ogi28b написа:Е да ама едно е да вържеш 2 лампи за по 12 волта последователно и да им пуснеш 12 волта , така се разпределят на двете по 6 волта, преминаващия ток пада наполовина, а съвсем друго е да вържеш 3 лампи (диоди) за по 3.6 волта и да им пуснеш 12 волта. Ама я им пусни 3.6 волта, да видим какво ще стане Значи връзването на 3 диода последователно, + резистор, и пускането на 12 волта, е равносилно на това да ги вържеш успоредно, и да им пуснеш 3.6 волта без резистор. Та остава в сила грешката на електричаря, ако го е казал точно така - че при последователно харчат по-малко отколкото при успоредно. Да, може да харчат по-малко, но и светят по-малко.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Пристигна поредния втори комплект H1 поради заминали баласти.Инфото от половинката на сестра ми е ,че баластите са с нова схема и по-голям пусков ток около 20 ампера.Между другото има вероятност да има за продан 3 бр.кушки H1 ако има мераклии да свиркат.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Пристигна поредния втори комплект H1 поради заминали баласти.Инфото от половинката на сестра ми е ,че баластите са с нова схема и по-голям пусков ток около 20 ампера.Между другото има вероятност да има за продан 3 бр.кушки H1 ако има мераклии да свиркат.BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Sev написа:много дефекти при васна един и същ автомобил ли се получава?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
ееее, това с 20 А пусковия ток уби всичко детско в мен. въпроса е и с що за уред са го измерили,все пак масовите са до 10Аа мойте (от старите) не докарваха и до 10 А .. а сега МНОГО БЕ !!!Добре би било да се провери. както казваше един бивш министър без висшо убразоание
Коментар
-
u_bo написа:ееее, това с 20 А пусковия ток уби всвичко детско в мен. въпроса е и с що за уред са го измерили,все пак масовите са до 10А ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Tornado написа:Пристигна поредния втори комплект H1 поради заминали баласти.Инфото от половинката на сестра ми е ,че баластите са с нова схема и по-голям пусков ток около 20 ампера.Между другото има вероятност да има за продан 3 бр.кушки H1 ако има мераклии да свиркат.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Tornado написа:Пристигна поредния втори комплект H1 поради заминали баласти.Инфото от половинката на сестра ми е ,че баластите са с нова схема и по-голям пусков ток около 20 ампера.Между другото има вероятност да има за продан 3 бр.кушки H1 ако има мераклии да свиркат.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
u_bo написа:ееее, това с 20 А пусковия ток уби всичко детско в мен. въпроса е и с що за уред са го измерили,все пак масовите са до 10Аа мойте (от старите) не докарваха и до 10 А .. а сега МНОГО БЕ !!!Добре би било да се провери. както казваше един бивш министър без висшо убразоаниеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:u_bo написа:ееее, това с 20 А пусковия ток уби всичко детско в мен. въпроса е и с що за уред са го измерили,все пак масовите са до 10Аа мойте (от старите) не докарваха и до 10 А .. а сега МНОГО БЕ !!!Добре би било да се провери. както казваше един бивш министър без висшо убразоаниеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар