Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз чакам Би-ксенон за Москвича.Имах малко проблеми с някакъв код с 4 цифри ама след две посещения в Банката се справих.Тези в Банката що не знаят за кво иде реч както и не знаят какво е Pay Pal.п.с Бъзик не е за Москвича а за на сестра ми корсата.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

7 се бяха записали един си оставам за мен остават 2 комплекта. А как ще си ги вземеш ?
      FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX

Коментар

xarixito написа:
        7 се бяха записали един си оставам за мен остават 2 комплекта. А как ще си ги вземеш ?
        Колега, ще наминеш ли в неделя на срещата да ги видим. Нямат нищо общо с боклуците които се продават по магазините съдържащи само един диод.

Коментар

xarixito написа:
          Гледам, че сме комшии - от един квартал сме..... аз съм лесен Може ли да ме зарадваш с 2бр. от обещаните ми.... ще почерпя няма как....
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
            xarixito написа:
            Гледам, че сме комшии - от един квартал сме..... аз съм лесен Може ли да ме зарадваш с 2бр. от обещаните ми.... ще почерпя няма как....
            Гледам и аз съм ви комшия,та можем да си спретнем една мини-регионална среща някъде. И хем диоди,хем ще се видим,хем колегата ще си отнесе почерпката!
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ок няма проблеми с тези които сме комшии може утре да си направим една среща. А на другите в другата неделя на Peoples-са.

Коментар

читавняци ли са тези ксенони?имате ли случаи на дефектни?
                2004 Audi A6 4F
                2002 Lancia Y

Коментар

не съм чувал за дефект досегасамо 1 баласт изпуши, но заради експерименти на собственика му :D (след това беше отремонтиран)
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

xarixito написа:
                    Ок няма проблеми с тези които сме комшии може утре да си направим една среща. А на другите в другата неделя на Peoples-са.
                    Айде бре комшо, цял ден си мисля за тези доиди
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Sev написа:
                      не съм чувал за дефект досегасамо 1 баласт изпуши, но заради експерименти на собственика му :D (след това беше отремонтиран)
                      Здрасти , аз съм от тия с дефектите ама маи аз съм си карък и то голям . Взех втори комплект заради бъгава лампа и пак едната не пали всеки път , а на другата ми кола едната пали с закъснение . Маи съм наи големия карък във форума, а ? С три комплекта на две коли едни и същи гадни дефекти. Жалко за мерака ми.
                      Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
                      ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Съжалявам отвори ми се работа днес. През седмицата съм командировка но обещавам в неделя 11:30 на Peoples.

Коментар

Моя ксенон в момента се слага и за довечера ще е готов - много ми е кеф i реших да се похваля.И отново благодарности на sev!

Коментар

petar2202 написа:
                            Моя ксенон в момента се слага и за довечера ще е готов - много ми е кеф i реших да се похваля.И отново благодарности на sev!
                            Снимай го довечера и пусни снимки да видиме как свети.
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Най сетне и моите пристигнаха благодатение на SEV.Сега остана да намеря време да ги монтирам , веднага след това ще кача снимки.

r_osen@yahoo.com

Коментар

и додите са там :D
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X