Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес вече имам и тракинг код....Иууууухууууу!!!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

А аз току що ги взех от пощата.Пробвах ги на 12,7В. В началото консумацията е към 7А но само за 2-3 секунди.После пада до около 3,2АПри намаляване на напрежението някъде към 8,5В угасват.

Коментар

не знам за вас ама на мен не ми работи вече паролата за сайта с ксеноните,нямам емайл за статусняма никакъв отговор от 7 дни на 5 молби за смяна на паролаединственото наред е че парите са взети от сметката лично аз НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се вярва на тоя pc-link.biz.

Коментар

u_bo написа:
          не знам за вас ама на мен не ми работи вече паролата за сайта с ксеноните,нямам емайл за статусняма никакъв отговор от 7 дни на 5 молби за смяна на паролаединственото наред е че парите са взети от сметката лично аз НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се вярва на тоя pc-link.biz.
          аз пък ще кажа че съм поръчал около 15 комплектаи всичко е перфектносамо 2 комплекта се забавиха и то заради нашата бюрокрацияосвен това тук има още толкова колеги, които са поръчали и всичко е нормалносамо един се забави с около седмицанапиши мейл на order@pc-link.biz и им напиши кода за плащането от paypalможе да се забавят, но ще си получиш нещата
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ксенони

за поръчката на ксеноните като се поръчват както трябва идват вече доста хора има поне при мен са 3 комплекта а съм дал и на други да си поръчват и никой не се е оплакал може да си вземете от тук да видите как става зарибяването и цената е почти двойнаВЗЕТО от НЕТА първо пишат че цената е ниска / 55$ е цената от завода за 1 комплект обикновен ксенон, 95$ е цената на един комплект би ксенон ...Моята печалба е 10лв на комплект ....2. А тогава каква е крайната цена на 1 комплект и как се изчислява тя?- Крайната цена зависи много от количеството на дадена поръчка. Тя се изчислява по следния начин:{(Цената на 1 Комплект) + Всички такси на митницата} x ДДС + Транспортни такси + Таксата на Western Union + Нашата печалба = Крайна ценаИли с числа в най-лошият варянт! Т.е. при поръчка само на 5 комплектаПриблизително 173лв за ксенон и 226лв за Би-КсенонВсички документи, фактури и касови бележки ще бъдат сканирвани и качвани на страницата за да сте сигурни в това което сме написали!/
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Айде и аз да дам един глас ЗА въпростния сайт Днес си получих пратката(аз като по-скромен си поръчах само крушки да ги видим тия 6000К какво представляват,че 5000К ми омръзнаха :D )
              Прикачени файлове
              RIP Bravo 100 16V
              Audi A4 2.5 TDI

Коментар

кутиите са някакви нови :D

Коментар

ми може това е кутия само за крушки сигурно затова е различна
                  RIP Bravo 100 16V
                  Audi A4 2.5 TDI

Коментар

вярно :D забравих че поръча само крушки

Коментар

Здравеите, нека и аз да изкажа мнение: Значи в общи линии съм доволен от сайта. Казвам общи, защото имам едно съмнение. Тези 6000к ми приличат на нещо м/у 6000к и 8000к ----защо? ами предните ми лампи бяха също 6000к а светят много по бяло, от саита взех би-ксенон Х4 6000к и светят нещо м/у синьо и лилаво, определено не е 8000к, но не е и 6000к нека някой със същите впечетления изкаже мнение. Поздрави на всички Не знам дали снимките ще хвърлят някоя светлина за цвета но на живо се различават.
                      Прикачени файлове
                      Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
                      ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

И още
                        Прикачени файлове
                        ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Наи сетне и моите напуснаха ХонКонк остана само да ги дочакам

r_osen@yahoo.com

Коментар

Я ми дайте 110 лв. да си купя и аз. После ще ви ги върна ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                            Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                            MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                            Engine Stamp: 176B9.000
                            Version Code: 176BV
                            Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Ето и от мен обещаните диоди.
                              Прикачени файлове
                              FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX

Коментар

На мен ще може ли два.

Коментар

Working...
                                X