Тази сума се тегли за да се провери съответствието между собственика на картата и човека който се е регистрирал.Не е нужно да се прави ако ще се плащат суми до 100 долара. В общите условия го пише.След като се направи тази проверка статуса на акаунта става "Status: Bulgarian - Verified"За да разберете кода който се въвежда не е нужно да се ходи до банкомат. единият начин е да се погледне в разпечатката за извършените плащания които банката изпраща ежемесечно, а другият който препоръчвам е да се звънне в картовият отдел на банката. Операторът е длъжен след като се удостоверите (било с кодова фраза или само с диктуване на ваши данни) да ви каже всяка подробност за всяко извършено от вас плащане. Само имайте в предвид че информацията за плащането не стига веднага до банката. Картовата организация (Виза или Мастеркард) извършват плащането веднага от свои фондове а реалното теглене от картата ви може да стане няколко дена по късно.След като придобиете статут "Verified" имате още една екстра. Срещу нови 1.50Евро можете да ъпгрейднете акаунта си до "Account Type: Premier"Това е всъщност процедурата която е започнал колегата с този надпис Enter Expanded Use Number Като тези 1.50 си остават във сметката ви и можете да ги ползвате по късно. Премиер акаунта ви дава възможност да изтегляте суми от пейпал сметката си към сметката на картата. Цената мисля че беше 2 долара на транзакция но това не съм го пробвал все още ...Но за да си поръчате нещо до 100 долара не е необходимо да се прави нищо от това.Ето какъв е статуса на моят акаунт:Seller Reputation: (0) Verified BuyersAccount Status: Verified Account Type: BG Premier Account Creation Date: May 14, 2007 PayPal Member For: 8 months 18 daysЕто частта от общите условия където е обяснено за тази 100 доларова граница[i:9d9e5ac863]Each new account is provided with an initial limit on the amount of funds a User is able to send (normally USD$100 - or currency equivalent). To increase the
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Grancharov написа:@doofiat, при монтирането на първото реле(на единия фар), експериментирах по-вече от колкото трябва, май и тоя баласт без релето взе че изплющя Ама както се вижда, бързо го вкарах в пътя, не беше толкова жестоко-имало е и по-тежки изпълнения. Нали знаеш, в експеримента може да спечелиш, но по-често губиш
Коментар
-
xarixito написа:До десетина дни ще се сдобия с бяли диоди за габарити който са збр. в един корпус. Ще бъдат 20бр. Така, че ще подарявам който иска.Ето какво представляват: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...Id=111375ПС: Не се базикам.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Red Storm написа:Оказа се,че не мога да регулирам левия фар.Известно е ,че той се държи на два болта и една...ябълка.Та леглото на тази ябълка е износено и това позволява на фара да се движи нагоре-надолу.Какво ли ще стане,ако го напълня с горещ силикон?RIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
-
Разбрах се с хората, с всеки комплект да ни правят подарък от два диода за габарититеКато поръчвате има място за коментар - там напишете че сте от клуб ФИАТ България и че искате подаръка:2 x T10 168 194 LED White Wedge 12V Bulletобаче не съм сигурен дали тези стават за нашите коли :D http://pc-link.biz/catalog/product_i...=422хайде някой да каже
Коментар
-
Охохохоооо, тъкмо чакам от пейпал да ми се регистрира картата и поръчвам....Ще има и диодчетаааааИначе като им гледам цокъла ми изглежда че ще станат. Смао дето ги дават 27мм дълги д0ста е - в сравнение крушката е не повече от 15-18мм. Ама дължината не пречи де.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ето и 2 снимки от мен :DНякой от колегите ме подсети да направя снимки преди и след слагането на ксенона .Откриите разликите :DВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
sev написа:Разбрах се с хората, с всеки комплект да ни правят подарък от два диода за габарититеКато поръчвате има място за коментар - там напишете че сте от клуб ФИАТ България и че искате подаръка:2 x T10 168 194 LED White Wedge 12V Bulletобаче не съм сигурен дали тези стават за нашите коли :D http://pc-link.biz/catalog/product_i...=422хайде някой да кажеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар