Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sev написа:
    днес е ден за монтаж :D чакаме резултати и от Наскода видим тоя би-ксенон как свети
    Вече са монтирани и ефекта е да си Е*е майката :D Направо прогледнах.А другите коли около мен имам чуството че са на габарити :DСега ще се порадвам и до 1-2 дни ще постна снимки свързани с монтажа и естествено как светят...
    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

HCO написа:
      sev написа:
      днес е ден за монтаж :D чакаме резултати и от Наскода видим тоя би-ксенон как свети
      Вече са монтирани и ефекта е да си Е*е майката :D Направо прогледнах.А другите коли около мен имам чуството че са на габарити :DСега ще се порадвам и до 1-2 дни ще постна снимки свързани с монтажа и естествено как светят...
      И при мен е така невероятно е.Голям мерак досега бях в гаража.
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

лупата си е лупа
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Добре дошли в ксенон-сектата колеги :D :D :D

Коментар

Ех, това Торнадо бе :D , тава го очаквах! Според мен новите му светлините са перфектни, но да изчакаме мнението на компетентните по въпроса Надявам се в близките дни да покажа нещо подобно
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

ееееех аз още чакам новите си ламбище сменям Н4-2 с Н4-3(би-ксенон)
              Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
              ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Tornado написа:
                Измръзнаха ли ти задните части а....На мене вчера ми се продуха всичкото да монтирам ламбда контрола ама Бравичката хукна.Дадох си паричките за него, ама като гледам ще събирам за ксенончета май... пусти мерак.Абе колеги - тия коли после как ще ги продадеме бе - то някой като дигне капака и като види всичките модове отдолу и ще му се изправи косата!Аааа, Ники, левио фар - маааалко нагоре требе ми чини....
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

[quote="Yavor"]
                  Tornado написа:
                  Аааа, Ники, левио фар - маааалко нагоре требе ми чини....
                  Не трябва! Така е перфектно Така трябва да бъде
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Tornado написа:
                    HCO написа:
                    sev написа:
                    Честито Ники,супер са Добре дошъл в клуба
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Моите ги няма още.Мъкааа
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

само да спомена, че вчера разглеждах книжката от комплекта - крушките си имат UV филтър

Коментар

Yavor написа:
                          Tornado написа:
                          Измръзнаха ли ти задните части а....На мене вчера ми се продуха всичкото да монтирам ламбда контрола ама Бравичката хукна.Дадох си паричките за него, ама като гледам ще събирам за ксенончета май... пусти мерак.Абе колеги - тия коли после как ще ги продадеме бе - то някой като дигне капака и като види всичките модове отдолу и ще му се изправи косата!Аааа, Ники, левио фар - маааалко нагоре требе ми чини....
                          Споко вдигнах го малко левио фар.Въоръжих се с инструмент и започнах с експеримента снощи и го оправих.Разликата е поразителна ,но не можах да се изкефя максимално като тръгна да пътувам някъде тогава.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

sev,ще ти пратя пари да поръчаш пак.Пратката се е загубила.Оная стринка в пощата вдига рамене и казва,че не са пристигнали в Пловдив.
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                              sev,ще ти пратя пари да поръчаш пак.Пратката се е загубила.Оная стринка в пощата вдига рамене и казва,че не са пристигнали в Пловдив.
                              абсурдне може да се е загубилаимаме код че е било в Софиякажи им кода и да го търсятобиколиха половината свят, не може от София до Пловдов да са ги загубиликолко пощи има в Пловдив?сега като се замисля ми даде код 4000, а това ще е кода на централната пощаа адреса беше магазина...на 4-и километърможе би са в "кварталната" пощаили се лутат из града, заради несъотвествие между код и адрес

Коментар

Щом са минали през София, нямаш грижи колега, ще ги откриеш. И мен ме поразходиха: големи пратки, малки патки, съседния вход - открих ги в "малки пратки". Не бързай, утре ще ти са в ръцете!
                                FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
                                X