HCO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:Ухаааа следващата седмица по нашите пътища ще има ксеноново сияние.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Grancharov написа:Tornado написа:Ухаааа следващата седмица по нашите пътища ще има ксеноново сияние.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
добре де ,за фиатите не е ли по-добре би ксенонче да се сложи ,нали и двете крушки са Н1 p.s.да взема да си поръчам и аз едни .Колега SEV ,дали е възможно да ми поръчаш едни и т.н. ,да не се занимавам с рег.по сайтове ако има проблем с митници аз ще го оправя почерпката е задължителнафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Да попитам нещо свързано с фаровете. Вчера ми се отчупи единия държач на фара (този, който държи фара от вътрешната му страна - откъм решетката). Гледам, че и предишния собственик го е бил залепил с нещо като силикон. Въпросът ми е с какво бихте ме посъветвали да го залепя - с някакво лепило, горещ силикон или с какво, за да стане ако може поне малко по-здрав от предишното лепене ?Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
поксипол или епоксидна смола, като ползваш армировка примерно малко марля, или ако ти се играе с тънки бургийки правиш 2 малко дупчици и пъхаш телчета и всичко хубаво със епоксидна смола. ама много добре разбъркана преди това.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Айде моя ксенон е вече в ръцете ми.В събота беше в София и току що си го взех от пощата в Казанлък.Толкова марки и аз не бях виждал на колет.Довечера след работа мисля да направя само единия фар и имам поне сравнение.Нали не пречи ако единия е ксенон ,а другия обикновен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
tomazo написа:добре де ,за фиатите не е ли по-добре би ксенонче да се сложи ,нали и двете крушки са Н1 p.s.да взема да си поръчам и аз едни .Колега SEV ,дали е възможно да ми поръчаш едни и т.н. ,да не се занимавам с рег.по сайтове ако има проблем с митници аз ще го оправя почерпката е задължителна
Коментар
-
Tornado написа:Довечера след работа мисля да направя само единия фар и имам поне сравнение.Нали не пречи ако единия е ксенон ,а другия обикновен.
Коментар
-
Tornado написа:Айде моя ксенон е вече в ръцете ми.В събота беше в София и току що си го взех от пощата в Казанлък.Толкова марки и аз не бях виждал на колет.Довечера след работа мисля да направя само единия фар и имам поне сравнение.Нали не пречи ако единия е ксенон ,а другия обикновен.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Tornado написа:Айде моя ксенон е вече в ръцете ми.В събота беше в София и току що си го взех от пощата в Казанлък.Толкова марки и аз не бях виждал на колет.Довечера след работа мисля да направя само единия фар и имам поне сравнение.Нали не пречи ако единия е ксенон ,а другия обикновен.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
още едно уточнениепроследяването на пратката в БГ става бавно или изобщо не фунционирапримерно фаровете на Tornado и Grancharovв събота баха в Софияи хората съответно днес си ги взеха от Казанлък и Бургаса в сайта на пощите няма такова инфос две думи като видите че са пратени от София към вас, изчакайте 1 ден и на по-следващия си ги търсете в пощата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар